притисни ентер »

И Аца Лукас во аферата со проституција на српскиот макро Михајло Максимовиќ
И Аца Лукас во аферата со проституција на српскиот макро Михајло Максимовиќ

И Аца Лукас во аферата со проституција на српскиот макро Михајло Максимовиќ

Фолк-пејачот Аца Лукас, според медиумите, бил вклучен во аферата со проституција на српскиот макро Михајло Максимовиќ. Тој, пишуваат, плаќал проститутки за секс, а ги ангажирал преку Максимовиќ. Лукас го поврзуваат со неколку девојки чиишто имиња се наоѓаат во каталогот за проституција кој го откри неодамна српската полиција. Лукас јавно не зборува

И Аца Лукас во аферата со проституција на српскиот макро Михајло Максимовиќ

И Аца Лукас во аферата со проституција на српскиот макро Михајло Максимовиќ

Фолк-пејачот Аца Лукас, според медиумите бил вклучен во аферата со проституција на српскиот макро Михајло Максимовиќ. Тој, пишуваат, плаќал проститутки за секс, а ги ангажирал преку Максимовиќ. Лукас го поврзуваат со неколку девојки чиишто имиња се наоѓаат во каталогот за проституција кој го откри неодамна српската полиција. Лукас јавно не зборува

Скандалот со естрадната проституција во Србија зазема огромни размери, а вмешан е и ТОЈ!

Скандалот со естрадната проституција во Србија зазема огромни размери, а вмешан е и ТОЈ!

Позната фолк-ѕвезда од српската естрада е вмешана во скандалот со проституцијата на макрото Михајло Максимовиќ. Според српските медиуми, Аца Лукас бил еден од корисниците на услугите на макрото и дека плаќал за да биде со неколку од девојките кои се најдоа во неславниот каталог на Максимовиќ. Неодамна, Аца Лукас во интервју изјавил дека и во Србија

Аца Лукас плаќал секс со проститутки

Аца Лукас плаќал секс со проститутки

Фолк-пејачот Аца Лукас, според медиумите, плаќал проститутки за секс. Тој се поврзува со неколку девојки што во моментов се споменуваат како ескорт-девојки од каталогот за проституција до кој дојде неодамна српската полиција. Лукас во едно скорешно интервју отворено проговори за проституцијата во Србија и откри дека се залагфа за нејзина легализација

Аца Лукас вмешан во скандалот со проституција во Србија

Аца Лукас вмешан во скандалот со проституција во Србија

Фолк-пејачот Аца Лукас е последното име во низа кое се споменува во аферата со проституција на српскиот макро Михајло Максимовиќ. Српските медиуми пишуваат дека пејачот плаќал проститутки за секс, а ги ангажирал преку Максимовиќ. Лукас нема проблем да зборува отворено на оваа тема, па од неодамна кажа: „Божана (Вујиновиќ) е прва лига! Таа е добра и

Аца Лукас е за легализација на проституцијата – Призна дека изнајмувал ескорт дами

Аца Лукас е за легализација на проституцијата – Призна дека изнајмувал ескорт дами

Во изминатиот период, Аца Лукас го поврзуваа со неколку девојки кои во моментов се споменуваат во медиумите како ескорт-дами од “каталогот” за девојки кои се занимаваат со најстариот занает. ,,Божана (Вујиновиќ) е прва лига! Таа е добра и паметна девојка. И дали се занимава со ова, не ми е гајле. На крајот на краиштата, не гледам ништо лошо во тоа

Аца Лукас е за легализација на проституцијата – Призна дека изнајмувал ескорт дами

Аца Лукас е за легализација на проституцијата – Призна дека изнајмувал ескорт дами

Во изминатиот период, Аца Лукас го поврзуваа со неколку девојки кои во моментов се споменуваат во медиумите како ескорт-дами од “каталогот” за девојки кои се занимаваат со најстариот занает. Божана (Вујиновиќ) е прва лига! Таа е добра и паметна девојка. И дали се занимава со ова, не ми е гајле. На крајот на краиштата, не гледам ништо лошо во тоа ако

Аца Лукас : Одредета установа и напишете – „Овде се е*е за пари“!

Аца Лукас : Одредета установа и напишете – „Овде се е*е за пари“!

Во изминатиот период, Аца Лукас го поврзуваа со неколку девојки кои во моментов се споменуваат во медиумите како ескорт-дами од “каталогот” за девојки кои се занимаваат со најстариот занает. „Божана (Вујиновиќ) е прва лига! Таа е добра и паметна девојка. И дали се занимава со ова, не ми е гајле. На крајот на краиштата, не гледам ништо лошо во тоа ако

Аца Лукас предложи да се легализира проституцијата: Одредета установа и напишете – „Овде се е*е за пари“!

Аца Лукас предложи да се легализира проституцијата: Одредета установа и напишете – „Овде се е*е за пари“!

Во изминатиот период, Аца Лукас го поврзуваа со неколку девојки кои во моментов се споменуваат во медиумите како ескорт-дами од “каталогот” за девојки кои се занимаваат со најстариот занает. „Божана (Вујиновиќ) е прва лига! Таа е добра и паметна девојка. И дали се занимава со ова, не ми е гајле. На крајот на краиштата, не гледам ништо лошо во тоа ако