притисни ентер »

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: Интернационал очаен на гости
ТИКЕТ НА ДЕНОТ: Интернационал очаен на гости

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: Интернационал очаен на гости

Во продолжението на бразилската Серија А екипата на Интернационал гостува во Куритиба кај Атлетико ПР. Ова е едно од најнепријатните гостувања за Интернационал и доаѓа во период во кој гостите се во очајна форма на сребдите кои ги играат како гости. Имено, на четирите овосезонски гостувања Интернационал нема остварено ниту една победа, за разлика од

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: Интернационал очаен на гости

ТИКЕТ НА ДЕНОТ: Интернационал очаен на гости

Во продолжението на бразилската Серија А екипата на Интернационал гостува во Куритиба кај Атлетико ПР. Ова е едно од најнепријатните гостувања за Интернационал и доаѓа во период во кој гостите се во очајна форма на сребдите кои ги играат како гости. Имено, на четирите овосезонски гостувања Интернационал нема остварено ниту една победа, за разлика од