притисни ентер »

25 прашања што ќе ви помогнат да откриете каква е состојбата на вашата врска
25 прашања што ќе ви помогнат да откриете каква е состојбата на вашата врска

25 прашања што ќе ви помогнат да откриете каква е состојбата на вашата врска

Терапевтката Џиани Адамо составилa листа од 25 прашања кои наводно можат да ја откријат вистинската состојба на вашата врска. Прашањата се поделени во 5 основни категории кои се важни за иднината на секој љубовен однос – чувства, потреби, комуникација, вредности и иднина. Одговорите на прашањата можат да ви покажат какви се вашите вистински чувства

Дали отворената врска на далечина е добра идеја?

Дали отворената врска на далечина е добра идеја?

Доколку со партнерот живеете на различни места и сте размислувале да се гледате со други луѓе, сигурно сте се запрашале дали ова е добра идеја. Важно е да имате на ум дека со текот на времето, нештата се менуваат, луѓето еволуираат и врските се развиваат на свој начин. Иако никој не може да ви каже кого и како треба да сакате, сосема нормално е да