притисни ентер »

Сега можете да ја рентате куќата на Тони Старк од Avengers: Endgame на Airbnb
Сега можете да ја рентате куќата на Тони Старк од Avengers: Endgame на Airbnb

Сега можете да ја рентате куќата на Тони Старк од Avengers: Endgame на Airbnb

Додека верните љубители на “Iron Man”, кои ја потпишаа петицијата за враќање на Тони Старк во живот, можеби нема да добијат воскресение што го посакуваат, но постои едно нешто што може да го сторат, а тоа е да престојуваат во последното место на живеење на милијардерот и плејбојскиот филантроп. Куќата во Avengers: Endgame каде Тони Старк престојуваше