притисни ентер »

339 казни за возачи што возеле пребрзо
339 казни за возачи што возеле пребрзо

339 казни за возачи што возеле пребрзо

Во текот на вчерашниот ден (22.06.2022), Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила што се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 339 возачи. Од нив, 15 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

339 казни за возачи што возеле пребрзо

339 казни за возачи што возеле пребрзо

Во текот на вчерашниот ден (22.06.2022), Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила што се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 339 возачи. Од нив, 15 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

Казни за 339 возачи за брзо возење

Казни за 339 возачи за брзо возење

Министерството за внатрешни работи вчера спроведе засилена акциска контрола на територијата на Македонија за санкционирање на возила што се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 339 возачи. Министерството за внатрешни работи вчера спроведе засилена акциска контрола на територијата на Македонија за санкционирање на возила

Санкционирани 339 возачи поради брзо возење

Санкционирани 339 возачи поради брзо возење

Како што информираат од Министерството од нив, 15 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а две возила се движеле со дури над 70 километри на час повеќе од дозволената брзина. Притоа, 179 возила ја пречекориле брзината во населено место, а 160 надвор од населено место. За време на акциската контрола санкционирани

Санкционирани 339 возачи поради брзо возење

Санкционирани 339 возачи поради брзо возење

Министерството за внатрешни работи вчера спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила што се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 339 возачи. Како што информираат од Министерството од нив, 15 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

МВР: 179 сообраќајни прекршоци во Скопје

МВР: 179 сообраќајни прекршоци во Скопје

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.06.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 179 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 68 санкции, 17 мерки за возење без возачка дозвола, а девет за минување на затворен сигнал – црвено светло

179 сообраќајни прекршоци во Скопје: 68 за пребрзо возење, 17 возеле без возачка дозвола

179 сообраќајни прекршоци во Скопје: 68 за пребрзо возење, 17 возеле без возачка дозвола

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.06.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно 179 мерки, меѓу кои за возење повеќе од дозволената брзина 68 санкции, 17 мерки за возење без возачка дозвола, а девет за минување на затворен сигнал – црвено светло

339 санкции за возачи што возеле пребрзо

339 санкции за возачи што возеле пребрзо

Во текот на вчерашниот ден (22.06.2022), Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила што се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 339 возачи. Од нив, 15 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,

339 санкции за возачи што возеле пребрзо

339 санкции за возачи што возеле пребрзо

339 санкции за возачи што возеле пребрзо Во текот на вчерашниот ден (22.06.2022), Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила што се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 339 возачи. Од нив, 15 возила се движеле со брзина

339 санкции за возачи што возеле пребрзо

339 санкции за возачи што возеле пребрзо

Во текот на вчерашниот ден (22.06.2022), Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила што се движат со брзина поголема од дозволената, при што санкционирани се 339 возачи. Од нив, 15 возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното,