притисни ентер »

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Претставата „Подигне ме“ утре вечер премиерно ќе биде изведена во 20 часот во Центарот за култура Ацо Караманов во Радовиш во режија на Македонка Илиевска и Златко Митрески. Станува збор за копродукција меѓу „Центарот за изведувачки уметности и едукација Театар Пи“ и Центарот за култура „Ацо Караманов“ Радовиш. – Текстот е филозофски, отворен, чесен,

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Претставата „Подигне ме“ утре вечер премиерно ќе биде изведена во 20 часот во Центарот за култура Ацо Караманов во Радовиш во режија на Македонка Илиевска и Златко Митрески. Станува збор за копродукција меѓу „Центарот за изведувачки уметности и едукација Театар Пи“ и Центарот за култура „Ацо Караманов“ Радовиш. – Текстот е филозофски, отворен, чесен,

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Претставата „Подигне ме“ утре вечер премиерно ќе биде изведена во 20 часот во Центарот за култура Ацо Караманов во Радовиш во режија на Македонка Илиевска и Златко Митрески. Станува збор за копродукција меѓу „Центарот за изведувачки уметности и едукација Театар Пи“ и Центарот за култура „Ацо Караманов“ Радовиш. – Текстот е филозофски, отворен, чесен,

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Претставата „Подигне ме“ утре вечер премиерно ќе биде изведена во 20 часот во Центарот за култура „Ацо Караманов“ во Радовиш во режија на Македонка Илиевска и Златко Митрески. Станува збор за копродукција меѓу „Центарот за изведувачки уметности и едукација Театар Пи“ и Центарот за култура „Ацо Караманов“ Радовиш. - Текстот е филозофски, отворен, чесен,

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

– Претставата „Подигне ме“ утре вечер премиерно ќе биде изведена во 20 часот во Центарот за култура Ацо Караманов во Радовиш во режија на Македонка Илиевска и Златко Митрески. Станува збор за копродукција меѓу „Центарот за изведувачки уметности и едукација Театар Пи“ и Центарот за култура „Ацо Караманов“ Радовиш. – Текстот е филозофски, отворен, чесен,

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Претставата „Подигне ме“ утре вечер п ремиерно ќе биде изведена во 20 часот во Центарот за култура Ацо Караманов во Радовиш во режија на Македонка Илиевска и Златко Митрески. Станува збор за копродукција меѓу „Центарот за изведувачки уметности и едукација Театар Пи“ и Центарот за култура „Ацо Караманов“ Радовиш. - Т екстот

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Премиера на „Подигни ме“ на театарот Пи во Радовиш

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Претставата „Подигне ме“ утре вечер п ремиерно ќе биде изведена во 20 часот во Центарот за култура Ацо Караманов во Радовиш во режија на Македонка Илиевска и Златко Митрески. Станува збор за копродукција меѓу „Центарот за изведувачки уметности и едукација Театар Пи“ и Центарот за култура „Ацо Караманов“ Радовиш. - Т екстот