притисни ентер »

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маски
Регистрирани 578 прекршоци за неносење маски

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маски

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи и денеска апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид-19. Текстот Регистрирани 578 прекршоци

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маски

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маски

Министерството за внатрешни работи и денеска апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

Казнети 578 лица за неносење маски

Казнети 578 лица за неносење маски

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи и денеска апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

Казнети 578 лица кои не носеле маски

Казнети 578 лица кои не носеле маски

Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

МВР: Регистрирани 578 прекршоци за неносење лична заштита на лице

МВР: Регистрирани 578 прекршоци за неносење лична заштита на лице

Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маска

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи и денеска апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со COVID-19.

Казни се пишуваат на секој чекор, македонските граѓани не носат заштитни маски

Казни се пишуваат на секој чекор, македонските граѓани не носат заштитни маски

Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Република Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маска

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.