притисни ентер »

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година
Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година

Македонската енергетика  предводена од криминалната матрица на СДСМ и ДУИ која сигурно ја носи државата во распад, го достигнува дното со измами, рекетирање и енормно осиромашување на македонскиот народ, рече во денешното обраќање до јавноста Стевче Антовски од ВМРО-ДПМНЕ. – Минатата зима имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која поради

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе

Македонската енергетика предводена од криминалната матрица на СДСМ и ДУИ која сигурно ја носи државата во распад, го достигнува дното со измами, рекетирање и енормно осиромашување на македонскиот народ, истакна на денешната прес-конференција Стевче Антовски од ВМРО-ДПМНЕ. Минатата зима, кажа тој, имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која

ВМРО-ДПМНЕ: Како е можно за ист тендер РЕК Битола лани да платил 13 милиони евра, а оваа година 20 милиони евра?

ВМРО-ДПМНЕ: Како е можно за ист тендер РЕК Битола лани да платил 13 милиони евра, а оваа година 20 милиони евра?

„На 22.11.2022 година во РЕК Битола се склучува  коруптивен договор во висина од  20 милиони евра. На тендерот со еден понудувач „Марковски- компани“, која е фирма миленик на директорот Ковачевски за договори во четири очи, понудила точна сума – токму колку што планирале од РЕК Битола да потрошат. Најстрашно е што кога имало конкуренција во претходната

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година

Македонската енергетика  предводена од криминалната матрица на СДСМ и ДУИ која сигурно ја носи државата во распад, го достигнува дното со измами, рекетирање и енормно осиромашување на македонскиот народ, рече во денешното обраќање до јавноста Стевче Антовски од ВМРО-ДПМНЕ. – Минатата зима имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која поради

РЕК Битола за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од лани, велат од ВМРО-ДПМНЕ

РЕК Битола за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од лани, велат од ВМРО-ДПМНЕ

Минатата зима имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која поради незнаењето, криминалот, како и енормната партизираност на енергетските компании,не чинеше неверојатни 171 милиони евра, директни средства од Буџетот кои се префрлија во државната компанија- Електрани на Македонија, рече денеска на прес-конференција Стевче Антовски од ВМРО-ДПМНЕ

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година

„Македонската енергетика предводена од криминалната матрица на СДСМ и ДУИ која сигурно ја носи државата во распад, го достигнува дното со измами, рекетирање и енормно осиромашување на македонскиот народ. Минатата зима имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која поради незнаењето, криминалот, како и енормната партизираност на енергетските

20 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ЕДИНСТВЕНИОТ ПОНУДУВАЧ!? Опозицијата тврди дека РЕК Битола склучил коруптивен договор

20 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ЕДИНСТВЕНИОТ ПОНУДУВАЧ!? Опозицијата тврди дека РЕК Битола склучил коруптивен договор

Стевче Антовски од Коминсијата за енергетика на ВМРО-ДПМНЕ обвини денеска дека а 22. ноември годинава РЕК Битола склучил коруптивен договор во висина од 20 милиони евра. – На тендерот со еден понудувач „Марковски- компани”, која е фирма миленик на директорот Ковачевски за договори во четири очи, понудила точна сума – токму колку што планирале од РЕК

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор – за истиот тендер оваа година платила 7 милиони евра повеќе од минатата година

Македонската енергетика  предводена од криминалната матрица на СДСМ и ДУИ која сигурно ја носи државата во распад, го достигнува дното со измами, рекетирање и енормно осиромашување на македонскиот народ. Минатата зима имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која поради незнаењето, криминалот, како и енормната партизираност на енергетските

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор, електроенергетскиот систем е изграден со народни пари

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор, електроенергетскиот систем е изграден со народни пари

Македонската енергетика  предводена од криминалната матрица на СДСМ и ДУИ која сигурно ја носи државата во распад, го достигнува дното со измами, рекетирање и енормно осиромашување на македонскиот народ. Минатата зима имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која поради незнаењето, криминалот, како и енормната партизираност на енергетските

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор

Антовски: РЕК Битола склучила коруптивен договор

Почитувани, Македонската енергетика  предводена од криминалната матрица на СДСМ и ДУИ која сигурно ја носи државата во распад, го достигнува дното со измами, рекетирање и енормно осиромашување на македонскиот народ. Минатата зима имавме прогласено кризна состојба во енергетиката која поради незнаењето, криминалот, како и енормната партизираност на