притисни ентер »

Пред јубилеjниот концерт ДНК ја претставија новата песна „Романи“
Пред јубилеjниот концерт ДНК ја претставија новата песна „Романи“

Пред јубилеjниот концерт ДНК ја претставија новата песна „Романи“

Фото: М.Т. Концертот ќе има и хуман карактер, бидејќи дел до средствата од продадените влезници Панчо и Андреј ќе донираат во фондацијата „Марко Божиновски“ Љубителите на групата ДНК, која годинава прославува голем јубилеј, 20 години на македонската музичка сцена, веќе ги одбројуваат деновите до 3 декември кога во СКЦ „Борис Трајковски“ во Скопје,

Панчо и Андреј пеат „Романи“! Ова е новата песна на ДНК

Панчо и Андреј пеат „Романи“! Ова е новата песна на ДНК

Не, не ништо не, овие години не промениле, срце полно рани, рани, рани, рани, во душа празни страни, непишани романи… вака гласи рефренот од новата тема на ДНК, со наслов „Романи“, а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет“. „’Романи’ е една убава љубовна тема. Метафорична приказна, несекојдневен спој и песна со неочекуван

Панчо и Андреј пеат „Романи“! Ова е новата песна на ДНК

Панчо и Андреј пеат „Романи“! Ова е новата песна на ДНК

Не, не ништо не, овие години не промениле, срце полно рани, рани, рани, рани, во душа празни страни, непишани романи… вака гласи рефренот од новата тема на ДНК, со наслов „Романи“, а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет“. „’Романи’ е една убава љубовна тема. Метафорична приказна, несекојдневен спој и песна со неочекуван

ДНК со нова тема: „Романи“ го заокружува нивниот последеналбум „Дваесет“

ДНК со нова тема: „Романи“ го заокружува нивниот последеналбум „Дваесет“

Не, не ништо не, овие години не промениле, срце полно рани, рани, рани, рани, во душа празни страни, непишани романи ... вака гласи рефренот од новата тема на ДНК, со наслов „Романи", а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет". „'Романи' е една убава љубовна тема. Метафорична приказна, несекојдневен спој и песна со неочекуван

„Романи“ - ДНК со нова песна и спот во пресрет на јубилејниот концерт

„Романи“ - ДНК со нова песна и спот во пресрет на јубилејниот концерт

Познатото македонско дуо ДНК ја објавија новата песна во пресрет на големиот јубилеен концерт кој ќе се случи во декември. „Романи” е насловот на новата љубовна тема, а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет”. -Метафорична приказна, несекојдневен спој и песна со неочекуван рефрен, нешто што ете го чувавме како последнo

„Романи“- една нова убава љубовна тема од ДНК

„Романи“- една нова убава љубовна тема од ДНК

Не, не ништо не, овие години не промениле, срце полно рани, рани, рани, рани, во душа празни страни, непишани романи… вака гласи рефренот од новата тема на ДНК, со наслов „Романи“, а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет“. „’Романи’ е една убава љубовна тема. Метафорична приказна, несекојдневен спој и песна со неочекуван

„ДНК“ со новата тема „Романи“ го најавува јубилејниот концерт на 3. декември

„ДНК“ со новата тема „Романи“ го најавува јубилејниот концерт на 3. декември

Не, не ништо не, овие години не промениле, срце полно рани, рани, рани, рани, во душа празни страни, непишани романи… вака гласи рефренот од новата тема на ДНК, со наслов „Романи”, а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет”. „’Романи’ е една убава љубовна тема. Метафорична приказна, несекојдневен спој и песна со неочекуван

ДНК за 20 години постоење досега испишаа музичка историја, а отсега и – „Романи“

ДНК за 20 години постоење досега испишаа музичка историја, а отсега и – „Романи“

Не, не ништо не, овие години не промениле, срце полно рани, рани, рани, рани, во душа празни страни, непишани романи… вака гласи рефренот од новата тема на ДНК, со наслов „Романи“, а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет“, кој својата новинарска промоција ја доживеа во средата, 23 ноември 2022, точно напладне на ПРЕСС

Со „Романи“ ДНК го најавуваат големиот концерт на 3-ти декември во Скопје

Со „Романи“ ДНК го најавуваат големиот концерт на 3-ти декември во Скопје

Скопје, 24. ноември 2022 (ОХРИДПРЕС) – Не, не ништо не, овие години не промениле, срце полно рани, рани, рани, рани, во душа празни страни, непишани романи… Вака гласи рефренот од новата тема на ДНК, со наслов „Романи“, а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет“. – „Романи’ е една убава љубовна тема. Метафорична приказна,

„Рани“ нова песна на ДНК пред јубилејниот концерт

„Рани“ нова песна на ДНК пред јубилејниот концерт

Не, не ништо не, овие години не промениле, срце полно рани, рани, рани, рани, во душа празни страни, непишани романи… вака гласи рефренот од новата тема на ДНК, со наслов „Романи“, а со која момците го заокружуваат последниот студиски материјал „Дваесет“. „Романи“ е една убава љубовна тема. Метафорична приказна, несекојдневен спој и песна со неочекуван