притисни ентер »

Карлеуша „удри“ по Евровизија
Карлеуша „удри“ по Евровизија

Карлеуша „удри“ по Евровизија

Вчера вечер Српската евровизиска претставничка Невена Божовиќ, успеа да се пласира во евровизиското финале, меѓутоаЈелена Карлеуша не е задоволна со тоа. ЈК во свој стил „удри“ по Невена, но и самиот настан. „Се додека Србија на Евровизија праќа песни без смисла и порака, луѓе кои ни во својата земја не успеаја да ја допрат публиката, настап без никаква

Карлеуша распали по Евровизија: Победата на Марија треба да е шаблон и да се кокетира со ЛГБТ популацијата!

Карлеуша распали по Евровизија: Победата на Марија треба да е шаблон и да се кокетира со ЛГБТ популацијата!

Српската евровизиска претставничка Невена Божовиќ , успеа да се пласира во евровизиското финале, но не и да ја израдува Јелена Карлеуша. Пејачката во свој стил „удри“ по Невена, но и самиот настан. „Се додека Србија на Евровизија праќа песни без смисла и порака, луѓе кои ни во својата земја не успеаја да ја допрат публиката, настап без никаква идеја

Карлеуша распали по Евровизија: Победата на Марија треба да е шаблон и да се кокетира со ЛГБТ популацијата!

Карлеуша распали по Евровизија: Победата на Марија треба да е шаблон и да се кокетира со ЛГБТ популацијата!

Српската евровизиска претставничка Невена Божовиќ , успеа да се пласира во евровизиското финале, но не и да ја израдува Јелена Карлеуша. Пејачката во свој стил „удри“ по Невена, но и самиот настан. „Се додека Србија на Евровизија праќа песни без смисла и порака, луѓе кои ни во својата земја не успеаја да ја допрат публиката, настап без никаква идеја

Јелена Карлеуша за српската претставничка на Евровизија: „До кога ќе праќате просечни изведувачи?“

Јелена Карлеуша за српската претставничка на Евровизија: „До кога ќе праќате просечни изведувачи?“

На првата полуфинална вечер, настапуваше и српската преставничка на Евровизија. Невена Божовиќ се претстави со песната „Круна“ и успеа да се пласира во финалето. По нејзиниот настап таа доби многу навреди и критики, а сега и пејачката Јелена Карлеуша ја прокоментира српската претставничка. „Се додека Србија на Евровизија праќа песни без смисла и порака,

Јелена Карлеуша за српската претставничка на Евровизија: „До кога ќе праќате просечни изведувачи?“

Јелена Карлеуша за српската претставничка на Евровизија: „До кога ќе праќате просечни изведувачи?“

На првата полуфинална вечер, настапуваше и српската преставничка на Евровизија. Невена Божовиќ се претстави со песната „Круна“ и успеа да се пласира во финалето. По нејзиниот настап таа доби многу навреди и критики, а сега и пејачката Јелена Карлеуша ја прокоментира српската претставничка. „Се додека Србија на Евровизија праќа песни без смисла и порака,