притисни ентер »

Лекарот кој му го продолжи животот на Стив Џобс за 7 години открил сè за најлошата болест
Лекарот кој му го продолжи животот на Стив Џобс за 7 години открил сè за најлошата болест

Лекарот кој му го продолжи животот на Стив Џобс за 7 години открил сè за најлошата болест

Лекарот кој му го продолжи животот на Стив Џобс за 7 години открил сè за најлошата болест Дејвид Агус е најпознатиот и најценет лекар во Холивуд. Славата ја стекнал лекувајќи го Стив Џобс, кој со помош на неговите совети живеел седум години „повеќе“ иако имал редок и тежок облик на рак на панкреасот. Тој во едно интервју зборувал за советите кои му

ДОКТOPOТ НА СТИВ ЏОБС СО МНОГУ KOPИСНИ COBEТИ: Моментите во кои ви е „здодeвнo“ всушност се oддишkaза вашиот мoзoк

ДОКТOPOТ НА СТИВ ЏОБС СО МНОГУ KOPИСНИ COBEТИ: Моментите во кои ви е „здодeвнo“ всушност се oддишkaза вашиот мoзoк

Дејвид Агус е најпознатиот и најценет лекар во Холивуд. Славата ја стекнал лекувајќи го Стив Џобс, кој со помош на неговите совети живеел седум години „повеќе“ иако имал редок и тежок облик на рак на панкреасот. Тој во едно интервју зборувал за советите кои му ги давал на Џобс, но дал и совети кои помагаат во спречување на појава на оваа болecт. Како