притисни ентер »

Лежат маж и жена во кревет, и мажот ѝ шепнува на жената на уво…
Лежат маж и жена во кревет, и мажот ѝ шепнува на жената на уво…

Лежат маж и жена во кревет, и мажот ѝ шепнува на жената на уво…

Лежат маж и жена во кревет, и мажот ѝ шепнува на жената на уво: – Сакаш ли да си играме доктори? – А дали сакаш државен или приватен? – го прашува жената. – Како тоа мислиш? – прашува мажот. – Па, ако сакаш државен, тогаш ќе мораш да чекаш околу 2-3 месеци, а ако сакаш приватен, тоа ќе те чини 100 евра – му вели жената.