притисни ентер »

Млади
Млади

Млади

Во спортот се чести подемите и падовите. И кај големите и кај малите и има многу примери за тоа. Но кај сите, и по моменти на успех и на неуспех, секогаш е важно веднаш да се мисли на следните чекори. И во услови како сега, со пандемија речиси една година. Кај сите спортови многу важен дел е стратегијата за развој на младинските категории, но и засилувањето