притисни ентер »

Утре делови од Скопје без струја
Утре делови од Скопје без струја

Утре делови од Скопје без струја

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 09:00-12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул. Марко Орешковиќ 2, дел од ул. Мариовска (општина Чаир),  дел од Бул. Македонско Косовска Бригада (објектите околу Арена Петрол), 

Утре делови од Скопје без струја

Утре делови од Скопје без струја

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 09:00-12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул. Марко Орешковиќ 2, дел од ул. Мариовска (општина Чаир),  дел од Бул. Македонско Косовска Бригада (објектите околу Арена Петрол), 

Поради трехнички интервенции делови од Скопје утре ќе бидат без струја

Поради трехнички интервенции делови од Скопје утре ќе бидат без струја

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем, известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 9:00 до 12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул. Марко Орешковиќ 2, дел од ул. Мариовска (општина  К. Вода),  дел од бул. Македонско-косовска бригада (објектите околу Арена

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе локации. -Во периодот од 09 до 12 часот корисниците на дел од ул.Марко Орешковиќ 2 , дел од ул.Мариовска. (општина Центар); дел од Бул.Македонско Косовска Бригада(објектите околу Арена петрол),дел од ул.Стојко Ивановски, дел од ул.Лазар Личеноски, ул.Пере Тошев(објектите околу

Утре делови од Скопје без струја

Утре делови од Скопје без струја

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 09:00-12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул. Марко Орешковиќ 2, дел од ул. Мариовска (општина Чаир), дел од Бул. Македонско Косовска Бригада (објектите околу Арена Петрол),

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје во текот на утрешниот ден

Скопје, 23 февруари 2021 (МИА) – Во текот на утрешниот ден во период од 9 часот, па се до 16 часот се предвидени технички зафати во електроенергетскиот систем во Скопје. Како што информираат од РЦУК Скопје, вакви зафати се предвидени на повеќе локации. -Во периодот од 09 до 12 часот корисниците на дел од ул.Марко Орешковиќ 2 , дел од ул.Мариовска.

Утре делови од Скопје без струја

Утре делови од Скопје без струја

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 09:00-12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул. Марко Орешковиќ 2, дел од ул. Мариовска (општина Чаир),  дел од Бул. Македонско Косовска Бригада (објектите околу Арена Петрол), 

Утре делови од Скопје без струја

Утре делови од Скопје без струја

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 09:00-12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул. Марко Орешковиќ 2, дел од ул. Мариовска (општина Чаир),  дел од Бул. Македонско Косовска Бригада (објектите околу Арена Петрол), 

Утре делови од Скопје без струја

Утре делови од Скопје без струја

За утре на делови на подрачјето на Скопје планирани се технички зафати во електроенергетскиот систем известуваат од ЕВН Македонија. Во периодот од 09:00-12:00 часот ќе се работи на електроенергетскиот систем на делови од: Ул. Марко Орешковиќ 2, дел од ул. Мариовска (општина Чаир),  дел од Бул. Македонско Косовска Бригада (објектите околу Арена Петрол), 

Делови од општините Чаир, Аеродром и Центар утре без струја

Делови од општините Чаир, Аеродром и Центар утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 24.02.2021 година (среда) се планирани следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје: -во периодот од 09:00-12:00 часот корисниците на дел од ул.Марко Орешковиќ 2 , дел од ул.Мариовска. (општина Центар); дел од Бул.Македонско Косовска Бригада(објектите околу Арена петрол), дел од