притисни ентер »

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Исто како и мнозинството граѓани, така и јас, со чувство на мака, го проследив пресот на Зоран Заев. Само Зоран Заев, политичар аболиран за тежок криминал, кој влече сериозни хипотеки зад себе, може да прославува и да се гордее што го променил името и идентитетот на сосптвената земја, истакна на денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ,

Мицкоски: Зоран Заев, готов си

Мицкоски: Зоран Заев, готов си

Само Зоран Заев политичар аболиран за тежок криминал, кој влече хипотеки зад себе може да прославува и да се гордее што го променил името и идентитетот на сопствената држава, обвини денеска напрес – конференција лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Тој смета дека Заев ја погаизл вољата на граѓаните од референдумот 1991 и 30 Септември 2018 година

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Исто како и мнозинството граѓани, така и јас, со чувство на мака, го проследив пресот на Зоран Заев. Само Зоран Заев, политичар аболиран за тежок криминал, кој влече сериозни хипотеки зад себе, може да прославува и да се гордее што го променил името и идентитетот на сосптвената земја, истакна на денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ,

Мицкоски за Заев: Човекот треба да разбере дека никој не го сака, никој не му верува

Мицкоски за Заев: Човекот треба да разбере дека никој не го сака, никој не му верува

„Исто како и мнозинството граѓани, така и јас со чувство на мака го проследив пресот на Зоран Заев. Само Зоран Заев, политичар аболиран за тежок криминал, кој влече сериозни хипотеки зад себе може да прославува и да се гордее што го променил името и идентитетот на сопствената земја“, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и му порача на Заев

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Исто како и мнозинството граѓани, така и јас, со чувство на мака, го проследив пресот на Зоран Заев. Само Зоран Заев, политичар аболиран за тежок криминал, кој влече сериозни хипотеки зад себе, може да прославува и да се гордее што го променил името и идентитетот на сосптвената земја, истакна на денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ,

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Исто како и мнозинството граѓани, така и јас, со чувство на мака, го проследив пресот на Зоран Заев. Само Зоран Заев, политичар аболиран за тежок криминал, кој влече сериозни хипотеки зад себе, може да прославува и да се гордее што го променил името и идентитетот на сосптвената земја, истакна на денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ,

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор Исто како и мнозинството граѓани, така и јас, со чувство на мака, го проследив пресот на Зоран Заев. Само Зоран Заев, политичар аболиран за тежок криминал, кој влече сериозни хипотеки зад себе, може да прославува и да се гордее што го променил името и

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Мицкоски: Заев предвреме ја преименува сопствената татковина, на се уште нестапен во сила договор

Исто како и мнозинството граѓани, така и јас, со чувство на мака, го проследив пресот на Зоран Заев. Само Зоран Заев, политичар аболиран за тежок криминал, кој влече сериозни хипотеки зад себе, може да прославува и да се гордее што го променил името и идентитетот на сосптвената земја, истакна на денешната прес-конференција претседателот на ВМРО-ДПМНЕ,