притисни ентер »

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани
Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Според податоците на порталот Индекс, се забележуваат 12 отсто помалку гости. Во првата недела од јули во Хрватска има 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период минатата година. Падот на гости е забележан во сите делови на земјата, а најпогодени се приватните сместувачки капацитети. Според податоците на порталот Индекс, се забележуваат

Во Хрватска 90 илјади туристи помалку од лани

Во Хрватска 90 илјади туристи помалку од лани

Во првата недела од јули во Хрватска има 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период минатата година. Падот на гости е забележан во сите делови на земјата, а најпогодени се приватните сместувачки капацитети. Според податоците на порталот Индекс, се забележуваат 12 отсто помалку гости и 20 отсто помалку ноќевања од Германија, кои

Годинава во Хрватска драстично помалку туристи од лани

Годинава во Хрватска драстично помалку туристи од лани

Во првата недела од јули во Хрватска има 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период минатата година. Падот на гости е забележан во сите делови на земјата, а најпогодени се приватните сместувачки капацитети. Според податоците на порталот Индекс, се забележуваат 12 отсто помалку гости и 20 отсто помалку ноќевања од Германија, кои

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во првата недела од јули во Хрватска има 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период минатата година. Падот на гости е забележан во сите делови на земјата, а најпогодени се приватните сместувачки капацитети. Според податоците на порталот Индекс, се забележуваат 12 отсто помалку гости и 20 отсто помалку ноќевања од Германија, кои

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во првата недела од јули во Хрватска има 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период минатата година. Падот на гости е забележан во сите делови на земјата, а најпогодени се приватните сместувачки капацитети. Според податоците на порталот Индекс, се забележуваат 12 отсто помалку гости и 20 отсто помалку ноќевања од Германија, кои

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во првата недела од јули во Хрватска има 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период минатата година. Падот на гости е забележан во сите делови на земјата, а најпогодени се приватните сместувачки капацитети. Според податоците на порталот Индекс, се забележуваат 12 отсто помалку гости и 20 отсто помалку ноќевања од Германија, кои

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во Хрватска во јули има 90 илјади помалку туристи од лани

Во првата недела од јули во Хрватска има 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период минатата година. Падот на гости е забележан во сите делови на земјата, а најпогодени се приватните сместувачки капацитети. Според податоците на порталот Индекс, се забележуваат 12 отсто помалку гости и 20 отсто помалку ноќевања од Германија, кои

Во Хрватска ги нема германските туристи

Во Хрватска ги нема германските туристи

Хрватска во првата недела од јули забележа 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период лани. Според порталот Index.hr, падот на доаѓањето на гостите е забележан во сите земји, а најслабо е во приватното сместување. 12% се помалку пристигнувањата и речиси 20% помалку ноќевањата од германскиот пазар, што е најважно за Хрватска кога

СЕЗОНАТА МОЖЕ ДА ДОЖИВЕЕ ФИЈАСКО: Ги нема германските туристи

СЕЗОНАТА МОЖЕ ДА ДОЖИВЕЕ ФИЈАСКО: Ги нема германските туристи

Хрватска во првата недела од јули забележа 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период лани. Според порталот Index .hr, падот на доаѓањето на гостите е забележан во сите земји, а најслабо е во приватното сместување. 12% се помалку пристигнувањата и речиси 20% помалку ноќевањата од германскиот пазар, што е најважно за Хрватска кога

Пад на туризмот во Хрватска: Германците се главните “виновници” за лошата сезона

Пад на туризмот во Хрватска: Германците се главните “виновници” за лошата сезона

Во првата недела од јули Хрватска забележа 90.000 гости и 400.000 ноќевања помалку отколку во истиот период минатата година. Според порталот Index.hr, падот на доаѓањето на гостите е забележан во сите земји, а најслабо е во приватното сместување. Според податоците на порталот, 12% се помалку пристигнувањата и речиси 20% помалку ноќевањата од германскиот