притисни ентер »

Овој моќен рецепт стар 3.500 години ги лечи сите болести!
Овој моќен рецепт стар 3.500 години ги лечи сите болести!

Овој моќен рецепт стар 3.500 години ги лечи сите болести!

Маслиновото стебло во Библијата се споменува повеќе од илјада пати. Иако денес најпопуларен е плодот на ова дрво, маслинката, многу не знаат дека и листовите се исклучително лековити бидејќи содржат олеуропеин кој поседува јако антибактериско својство. Маслиновите листови ја подобруваат здравствената состојба при голем број болести кои се предизвикани