притисни ентер »

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август
Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми праски, а оттаму поради соменж дека се заразени се вратени 120 илјади килограми. Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми праски, а оттаму поради соменж дека се заразени се вратени 120 илјади

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија

Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми  праски, а оттаму поради соменж дека се заразени се вратени 120 илјади

Русија ќе забрани увоз на праски од Македонија

Русија ќе забрани увоз на праски од Македонија

Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми  праски, а оттаму поради сомнеж дека се заразени се вратени 120 илјади

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми праски, а оттаму поради соменж дека се заразени се вратени 120 илјади

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми  праски, а оттаму поради соменж дека се заразени се вратени 120 илјади

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми праски, а оттаму поради соменж дека се заразени се вратени 120 илјади

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави забрана на увозот на праски од Македонија од 15 август

Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми  праски, а оттаму поради соменж дека се заразени се вратени 120 илјади

Русија најави забрана на увоз на праски од Македонија

Русија најави забрана на увоз на праски од Македонија

Русија најави од 15 август да воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, соопшти рускиот регулатор за безбедност на храна, пренесува Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми праски, а оттаму поради соменж дека се заразени се вратени 120 илјади

Русија воведува забрана за увоз на праски од Македонија

Русија воведува забрана за увоз на праски од Македонија

Руското регулаторно тело за безбедност на храна соопшти дека Русија најави оти од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Србија и Македонија поради загриженоста за безбедноста, објави Ројтерс. Летово од Македонија во Русија беа извезени три милиони килограми праски, а оттаму поради сомнеж дека се заразени се вратени