притисни ентер »

Марго Роби им чита сказни на вашите деца и апелира за помош на децата чиј единствен оброк е во училишните мензи
Марго Роби им чита сказни на вашите деца и апелира за помош на децата чиј единствен оброк е во училишните мензи

Марго Роби им чита сказни на вашите деца и апелира за помош на децата чиј единствен оброк е во училишните мензи

Дел од познатите јавни личности, времето на самоизолација го користат за продуктивни цели. Додека некои постојано се жалат дека им е досадно и не знаат што да прават со себе, други максимално рацонално го користат времето дома. Марго Роби, познатата холивудска актерка, одлучи слободното време дома да го искористи за да им прочита сказни на децата што