притисни ентер »

Ни вонредна состојба, ни криза не ги спречува: Во Скопје пријавени 17 случаи на оган на отворено
Ни вонредна состојба, ни криза не ги спречува: Во Скопје пријавени 17 случаи на оган на отворено

Ни вонредна состојба, ни криза не ги спречува: Во Скопје пријавени 17 случаи на оган на отворено

Во периодот од 19 до 25 март се регистрирани вкупно 17 пријави за огнови на отворено на територијата на Скопје. Во 16 случаи скопските пожарникари излегле на терен и го изгаснале огнот на отворено, а едната пријава е проследена кај инспекторите на Град Скопје за да покренат постапка против сторителите. – Во сезоната со зголемено загадување на воздухот,

Минатата недела пријавени 17 огнови на отворено во Скопје

Минатата недела пријавени 17 огнови на отворено во Скопје

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 19.03 до 25.03.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 17 пријави од граѓаните. Од вкупниот број пријави, во 16 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатата

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Вкупно 17 пријави за огнови на отворено на територијата на Град Скопје се регистрирани во периодот од 19 до 25 овој месец. Во 16 случаи скопските пожарникари излегле на терен и го изгаснале огнот на отворено, а едната пријава е проследена кај инспекторите на Град Скопје за да покренат постапка против сторителите. – Во сезоната со зголемено загадување

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Во 16 случаи скопските пожарникари излегле на терен и го изгаснале огнот на отворено, а едната пријава е проследена кај инспекторите на Град Скопје за да покренат постапка против сторителите. Вкупно 17 пријави за огнови на отворено на територијата на Град Скопје се регистрирани во периодот од 19 до 25 овој месец. Во 16 случаи скопските пожарникари

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Скопје, 26 март 2020 (МИА) – Вкупно 17 пријави за огнови на отворено на територијата на Град Скопје се регистрирани во периодот од 19 до 25 овој месец. Во 16 случаи скопските пожарникари излегле на терен и го изгаснале огнот на отворено, а едната пријава е проследена кај инспекторите на Град Скопје за да покренат постапка против сторителите. – Во сезоната

Минатата недела во Скопје биле пријавени 17 огнови на отворено

Минатата недела во Скопје биле пријавени 17 огнови на отворено

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 19 до 25 март на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 17 пријави од граѓаните. – Од вкупниот број пријави, во 16 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатата една

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Вкупно 17 пријави за огнови на отворено на територијата на Град Скопје се регистрирани во периодот од 19 до 25 овој месец. Во 16 случаи скопските пожарникари излегле на терен и го изгаснале огнот на отворено, а едната пријава е проследена кај инспекторите на Град Скопје за да покренат постапка против сторителите. Скопје, 26 март 2020 (МИА) – Вкупно

Минатата недела пријавени 17 огнови на отворено во Скопје

Минатата недела пријавени 17 огнови на отворено во Скопје

Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје во периодот од 19.03 до 25.03.2020 година на телефонскиот број 193, кој е дел од кампањата „Пријави оган на отворено“, регистрирала 17 пријави од граѓаните. Од вкупниот број пријави, во 16 случаи пожарникарите излегле на терен со противпожарни возила и го изгаснале огнот што горел на отворено. Преостанатата

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

Пријавени 17 случаи на огнови на отворено во Скопје минатата недела

– Вкупно 17 пријави за огнови на отворено на територијата на Град Скопје се регистрирани во периодот од 19 до 25 овој месец. Во 16 случаи скопските пожарникари излегле на терен и го изгаснале огнот на отворено, а едната пријава е проследена кај инспекторите на Град Скопје за да покренат постапка против сторителите. – Во сезоната со зголемено загадување