притисни ентер »

Вистина ли е дека сме и продале 100 000 компјутери на Јапонија?
Вистина ли е дека сме и продале 100 000 компјутери на Јапонија?

Вистина ли е дека сме и продале 100 000 компјутери на Јапонија?

Еден новинар прашува министер: – Вистина ли е дека сме и продале 100 000 компјутери на Јапонија? – Се разбира дека е вистина! Само не на Јапонија, туку на Јамајка, и не беа компјутери туку компоти, и не ги продадовме, туку ни ги вратија.