притисни ентер »

Добивте бебе, ги изгубивте пријателите?
Добивте бебе, ги изгубивте пријателите?

Добивте бебе, ги изгубивте пријателите?

Кога мажот станува татко, блиските пријатели исчезнуваат без трага (на некое време) Кога ќе добиете дете сѐсе менува преку ноќ. Тоа е време кога ви е потребна поддршка од членовите на семејството, колегите и веројатно најважно – од пријателите. Но, загрижувачките резултати од анкетата која е спроедена во Велика Британија покажуваат дека во голем број