притисни ентер »

Пензионер уапсен откако 24.000 пати ѕвонел во телефонска компанија
Пензионер уапсен откако 24.000 пати ѕвонел во телефонска компанија

Пензионер уапсен откако 24.000 пати ѕвонел во телефонска компанија

Акитоши упатил илјадници повици од јавна говорница во кои изразувал незадоволство од работата на компанијата и притоа ги навредувал вработените. Пензионерот на вработените во телефонската компанија им се жалел дека компанијата не го испрочитувала неговиот договор, соопштила полицијата. Полицијата од Токио навела дека го уапсила 71-годишниот Акитоши

Ѕвонел во кол центарот на мобилен оператор 24000 пати по што завршил во затвор!

Ѕвонел во кол центарот на мобилен оператор 24000 пати по што завршил во затвор!

Пензионерот на вработените во кол центарот им се жалел дека компанијата не го испрочитувала  неговиот договор, соопштила полицијата. Полицијата од Токио навела дека го уапсила 71 годишниот Акитоши Окамота поради тоа што во период од осум дена на бесплатниот број за корисници  на операторот КДДИ ѕвонел повеќе стотина пати. Медиумите пренесуваат дека

Го повикал мобилниот оператор 24.000 пати: Се жалел на договорот, па завршил во затвор

Го повикал мобилниот оператор 24.000 пати: Се жалел на договорот, па завршил во затвор

Полицијата уапси јапонски пензионер откако го повикал одделот за услуги на клиентите на најголемиот телефонски оператор во Јапонија 24.000 пати, да се пожали на вработените дека компанијата не успеала да го почитува договорот, соопшти полицијата. Полицијата во Токио соопшти дека минатата недела го привела 71-годишниот Акитоши Окамото, бидејќи тој за

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио откако се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор, жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото, затоа што за осум дена направил стотина бесплатни

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио откако се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор, жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото, затоа што за осум дена направил стотина бесплатни

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио кога се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото затоа што за осум дена направил стотина бесплатни повици

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио кога се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото затоа што за осум дена направил стотина бесплатни повици

Упорен пензионер 24.000 пати се јавил во центарот за грижа на корисници на неговиот оператор – сега е зад решетки

Упорен пензионер 24.000 пати се јавил во центарот за грижа на корисници на неговиот оператор – сега е зад решетки

Во последните две години, КДДИ регистрирале околу 24.000 повици од Окамото, што во просек претставува 33 телефонски повици дневно. Пензионер (71) од Јапонија неодамна беше уапсен и обвинет за опструција на работата, откако наводно 24.000 пати се јавил на бесплатниот број на својот телеком оператор во последните две години. Тој се жалел на нивните услуги

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио кога се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото затоа што за осум дена направил стотина бесплатни повици

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Пензионер 24.000 пати се јавил во служба за корисници, полицијата го уапсила

Јапонската полиција уапсила пензионер во Токио откако се јавил 24.000 пати во службата за поддршка на корисници на најголемиот јапонски телефонски оператор, жалејќи се дека компанијата не го почитува склучениот договор. Полицијата навела дека минатата недела го привеле 71-годишниот Акитоши Окамото, затоа што за осум дена направил стотина бесплатни