притисни ентер »

Ретко кој денес би ја препознал: Актерка која важеше за една од НАЈУБАВИТЕ, но БОЛЕСТА го направила своето!
Ретко кој денес би ја препознал: Актерка која важеше за една од НАЈУБАВИТЕ, но БОЛЕСТА го направила своето!

Ретко кој денес би ја препознал: Актерка која важеше за една од НАЈУБАВИТЕ, но БОЛЕСТА го направила своето!

Во деведесеттите години блескаше на филмското платно, а потоа се појавија здравствените проблеми... Американската актерка Кетлин Тарнер важеше за една од најубавите холивудски актерки . профимедиа Меѓутоа, додека на филмското платно блескаше , во исто време имаше и многу здравствени проблеми . Јавноста за тоа ништо не знаеше, па токму затоа на крајот

Ретко некој да ја препознае: Актерката била една од најубавите, а потоа болеста променила сè

Ретко некој да ја препознае: Актерката била една од најубавите, а потоа болеста променила сè

Во деведесеттите години блескаше на филмското платно, но потоа се појавиле здравствените проблеми... Американската актерка Кетлин Тарнер важела за една од најубавите холивудски актерки. Меѓутоа, додека на филмското платно блескала, во исто време имала и многу здравствени проблеми. Јавноста за тоа ништо не знаела, но на крајот ја осудила... На почетокот

Важеше за една од најубавите глумици, но болеста си го направи своето

Важеше за една од најубавите глумици, но болеста си го направи своето

Американската глумица Кетлин Тарнер важеше за една од најубавите холивудски глумица. Но, во исто време таа се бореше со бројни здравствени проблеми. На почетокот на 90-те нејзината понатамошна кариера беше под знак прашалник кога и беше дијагонстициран реуматоден артритис и кога докторите и соопштиле дека нема да може да оди. Кетлин тоа не можела да