притисни ентер »

Кирил Џајковски го претопи „Тешкото“ во „Врбина зора“ или „Willow Dawn“ (Саундртак – „Врба“)
Кирил Џајковски го претопи „Тешкото“ во „Врбина зора“ или „Willow Dawn“ (Саундртак – „Врба“)

Кирил Џајковски го претопи „Тешкото“ во „Врбина зора“ или „Willow Dawn“ (Саундртак – „Врба“)

По првиот сингл „Ред Сафари“ од саундракот за филмот “Врба“, кој неодамна беше промовиран, промовирана е уште една музичка тема која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги урива рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Инаку, идејата за музичката тема

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот “Врба”

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот “Врба”

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот “Врба”, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат “Врба”, бидејќи

Спотот за „Врбина зора“ на Кирил Џајковски од ...

Спотот за „Врбина зора“ на Кирил Џајковски од ...

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“ која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Идејата за музичката тема „Willow Dawn“ (Врбина зора) е претопување на „Тешкото“ во еден модерен ритам. „Идејата за 'Willow Dawn' тргна од Милчо, кој предложи да се проба некоја модерна верзија на 'Тешкото'. Јас имав една идеја во амбиентален

Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“

Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Идејата за музичката тема „Willow Dawn“ (Врбина зора) на Џајковски е претопување на „Тешкото“ во модерен ритам. – Идејата за „Willow Dawn“ тргна од Милчо, кој предложи да се проба некоја модерна верзија на „Тешкото“. Јас имав една идеја

Модерен ритам на „Тешкото“ во спотот на Кирил Џајковски за „Врба“

Модерен ритам на „Тешкото“ во спотот на Кирил Џајковски за „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, зад која стои композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги урива рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Но, филмот „Врба“ наскоро си оди од македонските киносали и профолжува со светските филмски фестивали

Модерен ритам на „Тешкото“ во спотот на Кирил Џајковски за „Врба“

Модерен ритам на „Тешкото“ во спотот на Кирил Џајковски за „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, зад која стои композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги урива рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Но, филмот „Врба“, наскоро си оди од македонските киносали, и профолжува со светските филмски фестивали

Нов спот на Кирил Џајковски за „Врба”, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Нов спот на Кирил Џајковски за „Врба”, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба”, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба”, бидејќи

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба“, бидејќи

Нов спот на Кирил за „Врба“, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Нов спот на Кирил за „Врба“, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба“, бидејќи

Промовиран „Willow Dawn“- новиот спот на Кирил Џајковски за „Врба“

Промовиран „Willow Dawn“- новиот спот на Кирил Џајковски за „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги урива рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба“, бидејќи