притисни ентер »

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Американскиот секретар за одбрана Џејмс Матис изјави дека Вашингтон целосно го поддржува НАТО, додавајќи дека Алијансата станала посилна по дводнениот Самит, благодарение на реформите и преземените обврски од сојузниците. Тој на прашањето за ангажманот на САД во НАТО истакна дека тоа е „точно како што опиша претседателот (Трамп): Сто проценти ангажираност

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Американскиот секретар за одбрана Џејмс Матис изјави дека Вашингтон целосно го поддржува НАТО, додавајќи дека Алијансата станала посилна по дводнениот Самит, благодарение на реформите и преземените обврски од сојузниците. – НАТО е посилен денеска отколку вчера, посилен отколку пред една недела, посилен отколку пред еден месец, посочи Матис. Матис:

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Американскиот секретар за одбрана Џејмс Матис изјави дека Вашингтон целосно го поддржува НАТО, додавајќи дека Алијансата станала посилна по дводнениот Самит, благодарение на реформите и преземените обврски од сојузниците. Тој на прашањето за ангажманот на САД во НАТО истакна дека тоа е „точно како што опиша претседателот (Трамп): Сто проценти ангажираност

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО Американскиот секретар за одбрана Џејмс Матис изјави дека Вашингтон целосно го поддржува НАТО, додавајќи дека Алијансата станала посилна по дводнениот Самит, благодарение на реформите и преземените обврски од сојузниците. Тој на прашањето за ангажманот на САД во НАТО истакна дека тоа е „точно како што опиша

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Матис: САД се сто проценти ангажирани во НАТО

Брисел, 12 јули 2018 (МИА) - Американскиот секретар за одбрана Џејмс Матис изјави дека Вашингтон целосно го поддржува НАТО, додавајќи дека Алијансата станала посилна по дводнениот Самит, благодарение на реформите и преземените обврски од сојузниците. Тој на прашањето за ангажманот на САД во НАТО истакна дека тоа е „точно како што опиша претседателот