притисни ентер »

Рама: Срамота, членка на НАТО блокира две земји на НАТО
Рама: Срамота, членка на НАТО блокира две земји на НАТО

Рама: Срамота, членка на НАТО блокира две земји на НАТО

„Срамoта! Една една земја членка на НАТО – Бугарија, киднапира две други земји членки на НАТО – Албанија и Северна Македонија, во време на жестока војна во дворот на Европа“, изјави денеска албанскиот премиер Еди Рама пред почетокот на Самитот ЕУ – Западен Балкан. Тој истакна дека Албанија не се чувствува како жртва на овој процес, бидејќи како што

„Каков срам за Европа, Бугарија среде војна киднапира 2 други држави, 26 земји молчат“

„Каков срам за Европа, Бугарија среде војна киднапира 2 други држави, 26 земји молчат“

Бугарската блокада е срам за Европа, вели албанскиот премиер Еди Рама од Брисел за време на самитот на ЕУ. Рама вели дека среде војна во Европа, НАТО членка киднапира две други НАТО членки и 26 земји членки на ЕУ немоќно тоа го следат. „Нов ден во Европа, но не и во Бугарија. Каква срамота за Европа е оваа бугарска работа! Среде жешка војна во дворот

„Каков срам за Европа, Бугарија среде војна киднапира 2 други држави, 26 земји молчат“

„Каков срам за Европа, Бугарија среде војна киднапира 2 други држави, 26 земји молчат“

Бугарската блокада е срам за Европа, вели албанскиот премиер Еди Рама од Брисел за време на самитот на ЕУ. Рама вели дека среде војна во Европа, НАТО членка киднапира две други НАТО членки и 26 земји членки на ЕУ немоќно тоа го следат. „Нов ден во Европа, но не и во Бугарија. Каква срамота за Европа е оваа бугарска работа! Среде жешка војна во дворот

Рама: Жално е што една земја членка на НАТО, киднапирала две други земји на НАТО

Рама: Жално е што една земја членка на НАТО, киднапирала две други земји на НАТО

Премиерот на Албанија, Еди Рама, по пристигнувањето на самитот на ЕУ, повтори дека е срамота што една земја на НАТО, Бугарија, киднапирала уште две членки, пренесуваат медиумите во регионот. Како што истакнал, таа земја ги блокира Северна Македонија и Албанија на нивниот европски пат во време кога во европската заднина беснее жешка војна, а 26 земји

Рама: Срамно, Бугарија киднапира две членки на НАТО

Рама: Срамно, Бугарија киднапира две членки на НАТО

Премиерот на Албанија, Еди Рама, по пристигнувањето на самитот на ЕУ, повтори дека е срамота што една земја на НАТО, Бугарија, киднапирала уште две членки, пренесуваат медиумите во регионот. Како што истакнал, таа земја ги блокира Северна Македонија и Албанија на нивниот европски пат во време кога во европската заднина беснее жешка војна, а 26 земји

Рама: Срамота е што една земја членка на НАТО „киднапира“ две земји сојузнички

Рама: Срамота е што една земја членка на НАТО „киднапира“ две земји сојузнички

Премиерот на Албанија, Еди Рама, денеска по пристигнувањето на Самитот на ЕУ изјави дека е срамота што една земја на НАТО, Бугарија, „киднапирала“ две други членки, Северна Македонија и Албанија, на нивниот европски пат „Најпрво срамота е што една земја членка на НАТО – Бугарија киднапираше две држави членки на НАТО, Албанија и северна Македонија среде

Рама: Срамно „киднапирање“ на две држави

Рама: Срамно „киднапирање“ на две држави

Премиерот на Албанија Еди Рама, по пристигнувањето на Самитот на ЕУ, повтори дека е срамота што една земја на НАТО, Бугарија, „киднапирала“ уште две членки, пренесуваат медиумите во регионот. Како што истакнал, таа земја ги блокираше Северна Македонија и Албанија, на нивниот европски пат, во време кога во европската заднина беснее жешка војна, а 26

Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Срамно е што една земја членка на НАТО – Бугарија, киднапира две други земји членки на НАТО – Албанија и Македонија во време на жестока војна во дворот на Европа, изјави денеска албанскиот премиер Еди Рама пред почетокот на Самитот ЕУ – Западен Балкан. Тој истакна дека Албанија не се чувствува како жртва на овој процес, бидејќи како што нагласи, секогаш

Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Рама: Срамно е што една членка на НАТО киднапира две земји сојузнички

Срамно е што една земја членка на НАТО – Бугарија, киднапира две други земји членки на НАТО – Албанија и Македонија во време на жестока војна во дворот на Европа, изјави денеска албанскиот премиер Еди Рама пред почетокот на Самитот ЕУ – Западен Балкан. Тој истакна дека Албанија не се чувствува како жртва на овој процес, бидејќи како што нагласи, секогаш

Рама: Срамно „киднапирање“ на две држави

Рама: Срамно „киднапирање“ на две држави

Премиерот на Албанија Еди Рама, по пристигнувањето на Самитот на ЕУ, повтори дека е срамота што една земја на НАТО, Бугарија, „киднапирала“ уште две членки, пренесуваат медиумите во регионот. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]); Како што истакнал, таа земја ги