притисни ентер »

Во Катланово приведена жена барано со потерница
Во Катланово приведена жена барано со потерница

Во Катланово приведена жена барано со потерница

Во скопско Катланово вчера во 15.00 часот полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од село Пакошево, општина Зелениково. Во скопско Катланово вчера во 15.00 часот полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од село Пакошево, општина Зелениково. Од МВР соопштија дека таа била барана со потерница од Основниот

Приведена 32-годишна скопјанка барана по потерница за извршена кражба

Приведена 32-годишна скопјанка барана по потерница за извршена кражба

Вчера во 15.00 часот во с.Катланово, скопско,  полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од с.Пакошево, општина Зелениково, соопшти МВР. Таа била барана со потерница од Основниот суд Скопје-1 за издржување на казна затвор за сторено кривично дело „кражба“ по член 235 од Кривичниот законик. С.М. била спроведена во Казнено – поправната

Приведено лице барано со потерница за издржување казна затвор

Приведено лице барано со потерница за издржување казна затвор

Од МВР денеска соопштија дека таа била барана со потерница од Основниот суд Скопје-1 за издржување казна затвор  за сторено кривично дело „кражба" по член 235 од Кривичниот законик. Таа била спроведена во Казнено – поправната установа Идризово за издржување на казната.

Приведено лице барано со потерница за издржување казна затвор

Приведено лице барано со потерница за издржување казна затвор

Во скопско Катланово вчера во 15.00 часот полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од село Пакошево, општина Зелениково. Од МВР денеска соопштија дека таа била барана со потерница од Основниот суд Скопје-1 за издржување казна затвор  за сторено кривично дело „кражба” по член 235 од Кривичниот законик. Таа била спроведена во

Приведено лице барано со потерница

Приведено лице барано со потерница

На 24.11.2021 во 15.00 часот во с.Катланово, скопско, полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од с.Пакошево, општина Зелениково. Таа била барана со потерница од Основниот суд Скопје-1 за издржување на казна затвор за сторено кривично дело „кражба“ по член 235 од Кривичниот законик. Таа била спроведена во Казнено – поправната

Приведено лице барано со потерница

Приведено лице барано со потерница

На 24.11.2021 во 15.00 часот во с.Катланово, скопско, полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од с.Пакошево, општина Зелениково. Таа била барана со потерница од Основниот суд Скопје-1 за издржување на казна затвор за сторено кривично дело „кражба“ по член 235 од Кривичниот законик. Таа била спроведена во Казнено – поправната

Приведено лице барано со потерница за издржување казна затвор

Приведено лице барано со потерница за издржување казна затвор

Приведено лице барано со потерница за издржување казна затвор Горан Наумовски Пред 31 секунда Фото: Драган Митрески/ Слободен печат Во скопско Катланово вчера во 15.00 часот полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од село Пакошево, општина Зелениково. Од МВР денеска соопштија дека таа била барана со потерница од Основниот суд

Приведено лице барано со потерница

Приведено лице барано со потерница

На 24.11.2021 во 15.00 часот во с.Катланово, скопско,  полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од с.Пакошево, општина Зелениково. Таа била барана со потерница од Основниот суд Скопје-1 за издржување на казна затвор  за сторено кривично дело „кражба“ по член 235 од Кривичниот законик. Таа била спроведена во Казнено – поправната

Приведено лице барано со потерница

Приведено лице барано со потерница

На 24.11.2021 во 15.00 часот во с.Катланово, скопско, полициски службеници од СВР Скопје ја лишиле од слобода С.М.(32) од с.Пакошево, општина Зелениково. Таа била барана со потерница од Основниот суд Скопје-1 за издржување на казна затвор за сторено кривично дело „кражба“ по член 235 од Кривичниот законик. Таа била спроведена во Казнено – поправната