притисни ентер »

ФОТОВЕСТ: Запушен Вардар во центарот на Скопје
ФОТОВЕСТ: Запушен Вардар во центарот на Скопје

ФОТОВЕСТ: Запушен Вардар во центарот на Скопје

Не е ни прв ни последен пат. Намаленото ниво на водата во реката Вардар, и тоа во централното градско подрачје, ја извади на површина сета нечистотија. Објективот на фотоапаратот на нашиот фоторепортер забележа куп гранки, пластични шишиња и друг отпад заглавен меѓу објектите во коритото на Вардар и под столбовите на мостовите. Тоа само ги открива