притисни ентер »

ОВА ПРЕСЛАТКО КУЧЕ Е ВИСТИНСКИ ХЕРОЈ! Жена сакала да скокне од мостот и да се самоубие, но поради него ДЕНЕС е жива!
ОВА ПРЕСЛАТКО КУЧЕ Е ВИСТИНСКИ ХЕРОЈ! Жена сакала да скокне од мостот и да се самоубие, но поради него ДЕНЕС е жива!

ОВА ПРЕСЛАТКО КУЧЕ Е ВИСТИНСКИ ХЕРОЈ! Жена сакала да скокне од мостот и да се самоубие, но поради него ДЕНЕС е жива!

Едно куче беше прогласено за херој затоа што помогнало да се спаси жена која сакала да скокне од мост и да се самоубие. Во серијата објави на Твитер, портпаролот на противпожарната служба изјавил дека таа пристигнала на местото каде полициските преговарачи разговарале со жената и станувале „сè позагрижени“ за ситуацијата. -Една од противпожарните екипи

Ова преслатко кутре е вистински херој: Девојка сакала да скокне од мост и да изврши самоубиство, а денес е жива заради него!

Ова преслатко кутре е вистински херој: Девојка сакала да скокне од мост и да изврши самоубиство, а денес е жива заради него!

Ова слатко кутре е прогласено за херој откако успеал да спаси жена која сакала да скокне од мост и да изврши самоубиство. Спасувачката служба Девон соопштила дека кучето по име Дигби кое работи со нив – односно помага во преговори со лица кои сакаат да си го одземат својот живот во вторникот успеало да ја спаси жената која сакала да се фрли од мостот

КУЧЕ ХЕРОЈ: Млада жена сакала да скокне од мост и да се убие, но поради него денес е жива

КУЧЕ ХЕРОЈ: Млада жена сакала да скокне од мост и да се убие, но поради него денес е жива

Едно куче беше прогласено за херој затоа што помогнало да се спаси жена која сакала да скокне од мост и да се самоубие. Во серија објави на Твитер, портпарол на противпожарната служба изјави дека таа пристигнала на местото каде полициските преговарачи разговарале со жената и станувале „сè позагрижени“ за ситуацијата. -Една од противпожарните екипи

Ова преслатко кутре е вистински херој: Девојка сакала да скокне од мост и да изврши самоубиство, а денес е жива заради него!

Ова преслатко кутре е вистински херој: Девојка сакала да скокне од мост и да изврши самоубиство, а денес е жива заради него!

Ова слатко кутре е прогласено за херој откако успеал да спаси жена која сакала да скокне од мост и да изврши самоубиство. Спасувачката служба Девон соопштила дека кучето по име Дигби кое работи со нив – односно помага во преговори со лица кои сакаат да си го одземат својот живот во вторникот успеало да ја спаси жената која сакала да се фрли од мостот

ВИДЕО | Вистински херој: Куче спаси жена која сакала да си го одземе животот

ВИДЕО | Вистински херој: Куче спаси жена која сакала да си го одземе животот

Животните играат многу значајна улога во животот на луѓето. Доказ за тоа е и оваа несекојдневна ситуација во која едно куче беше прогласено за херој затоа што помогнало да се спаси жена која сакала да си го одземе животот. Противпожарната и спасувачка служба „Девон и Сомерсет“ соопшти дека Дигби, куче кое „работи со нив“ во вторникот помогнало да се