притисни ентер »

Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж
Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан (71) на својот блог напиша дека се развела од поранешниот сопруг по 30 години брак и дека таа одлука ја донела откако поминувале по 24 часа на ден заедно за време на карантинот. Тогаш сфатиле дека имаат различни интереси и дека не треба да се веќе занедно. Ведрана вели и дека ќе се мажи следната недела, за човек кој е 16 години

Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан (71) на својот блог напиша дека се развела од поранешниот сопруг по 30 години брак и дека таа одлука ја донела откако поминувале по 24 часа на ден заедно за време на карантинот. Тогаш сфатиле дека имаат различни интереси и дека не треба да се веќе занедно. Ведрана вели и дека ќе се мажи следната недела, за човек кој е 16 години

Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан (71) на својот блог напиша дека се развела од поранешниот сопруг по 30 години брак и дека таа одлука ја донела откако поминувале по 24 часа на ден заедно за време на карантинот. Тогаш сфатиле дека имаат различни интереси и дека не треба да се веќе занедно. Ведрана вели и дека ќе се мажи следната недела, за човек кој е 16 години

Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан се разведе по 30 години брак, ќе се мажи за 16 години помлад маж

Писателката Ведрана Рудан (71) на својот блог напиша дека се развела од поранешниот сопруг по 30 години брак и дека таа одлука ја донела откако поминувале по 24 часа на ден заедно за време на карантинот. Тогаш сфатиле дека имаат различни интереси и дека не треба да се веќе занедно. Ведрана вели и дека ќе … Continue reading Писателката Ведрана Рудан

СЕ РАЗВЕДУВА ПО 30 ГОДИНИ „СРЕЌЕН БРАК“ - Ведрана Рудан има нова љубов, човек помлад 16 години

СЕ РАЗВЕДУВА ПО 30 ГОДИНИ „СРЕЌЕН БРАК“ - Ведрана Рудан има нова љубов, човек помлад 16 години

Ведрана Рудан, хрватска писателка, секогаш ја шокира јавноста со своите објави и со начинот на кој искрено зборува за својот живот. Таа вчера на својот блог објави напис со наслов „Мојот развод“ , а тоа меѓу нејзините фанови предизвика големо внимание. Во својата исповед таа пишува дека нејзиниот 30 годишен брак и не бил толку среќен, а тоа и го покажала

Ведрана Рудан се разведува по триесет години брак: Короната покажа кој е мојот сопруг и во каква „среќа“ живеам

Ведрана Рудан се разведува по триесет години брак: Короната покажа кој е мојот сопруг и во каква „среќа“ живеам

Хрватската писателка Ведрана Рудан вчера на својот блог објави напис со наслов „Мојот развод“ , што предизвика големо внимание во јавноста. Нејзината објава ви ја пренесуваме во целост: „Нела утрово ме праша зошто решив да се разведам по триесет години среќен брак. Среќен брак? Короната покажа кој е мојот сопруг и во каква „среќа“ живеам. За првпат

Ведрана Рудан (71) се разведува, ќе се омажи за 16 години помлад!

Ведрана Рудан (71) се разведува, ќе се омажи за 16 години помлад!

Писателката Ведрана Рудан (71) на својот блог напиша дека се разведува, но и за новиот избраник за кој наводно ќе се омажи следниот вторник, пренсува скопскиот портал Вечер . Ведрана Рудан напиша дека се развела од поранешниот сопруг по 30 години брак, како и дека таа одлука ја донела откако поминале 24 часа на ден заедно за време на карантинот и

Се разведов по 30 години, ЌЕ СЕ МАЖАМ ЗА 16 ГОДИНИ ПОМЛАД

Се разведов по 30 години, ЌЕ СЕ МАЖАМ ЗА 16 ГОДИНИ ПОМЛАД

Писателката Ведрана Рудан (71) на својот блог напиша дека се разведува, но и за новиот избраник за кој наводно ќе се омажи следниот вторник. Ведрана Рудан напиша дека се развела од поранешниот сопруг по 30 години брак, како и дека таа одлука ја донела откако поминале 24 часа на ден заедно за време на карантинот и сфатиле дека имаат различни интереси

Се разведов по 30 години, ЌЕ СЕ МАЖАМ ЗА 16 ГОДИНИ ПОМЛАД

Се разведов по 30 години, ЌЕ СЕ МАЖАМ ЗА 16 ГОДИНИ ПОМЛАД

Писателката Ведрана Рудан (71) на својот блог напиша дека се разведува, но и за новиот избраник за кој наводно ќе се омажи следниот вторник. Ведрана Рудан напиша дека се развела од поранешниот сопруг по 30 години брак, како и дека таа одлука ја донела откако поминале 24 часа на ден заедно за време на карантинот и сфатиле дека имаат различни интереси