притисни ентер »

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво
СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, велат од оваа партија. „Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка реторика е фактор кој работи на загрозување на

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава. Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка  реторика е фактор кој работи на загрозување на европскиот пат. Опасноста

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

Од СДСМ велат дека имаат обврска да го држат кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречат сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава. Од таму велат дека Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка реторика е фактор кој работи на загрозување

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

„СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава. Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка реторика е фактор кој работи на загрозување на европскиот пат“, соопшти

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка реторика е фактор кој работи на загрозување на европскиот пат, пишува во дел од соопштението на вледеачката партија, СДСМ. Оттаму тврдат дека опасноста е присутна и е сѐ поголема затоа што оваа партија, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ги зема како нивни заложници. Левица

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став

„СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава. Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка  реторика е фактор кој работи на загрозување на европскиот пат“. Овие

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, велат од оваа партија. „Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка реторика е фактор кој работи на загрозување на

СДСМ: Имаме обврска да го држиме кормилото на државата во вистинскиот, европски правец

СДСМ: Имаме обврска да го држиме кормилото на државата во вистинскиот, европски правец

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, велат од оваа партија. „Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка реторика е фактор кој работи на загрозување на

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ: Мицкоски нема план и нема став, Апасиев го зема во заложништво

СДСМ има обврска да го држи кормилото на државата во вистинскиот, европски правец и да ги спречи сите обиди за негово загрозување, затоа што постојат закани на европскиот пат на земјава, велат од оваа партија. „Левица и Димитар Апасиев, со опасниот популизам, со својата анти-НАТО и анти-ЕУ потпалувачка реторика е фактор кој работи на загрозување на