притисни ентер »

Неверојатно: Три сестри Црногорки се породиле во ист ден, бабата добила четири внучиња
Неверојатно: Три сестри Црногорки се породиле во ист ден, бабата добила четири внучиња

Неверојатно: Три сестри Црногорки се породиле во ист ден, бабата добила четири внучиња

Во најстарата болница во Црна Гора, во родилиштето „Данило Први“ во Цетиње во растојание од по половина час се породиле сестрите Оливера Мугош Миџор, Јасна Ракочевиќ и Јелена Вукчевиќ. Веста за раѓањето на принова во секое семејство е добредојдена, а Мара Мугош ја имала таа ретка среќа да добие четири внучиња од три ќерки во ист ден. Имено, три сестри

НЕВЕРОЈАТНО: Три сестри се породиле во ист ден!

НЕВЕРОЈАТНО: Три сестри се породиле во ист ден!

Во родилиштето во Цетиње се породиле сестрите Оливера Мугош Миџор, Јасна Ракочевиќ и Јелена Вукчевиќ во исти ден. Веста за раѓањето на принова во секое семејство е добредојдена, а Мара Мугош ја имала таа ретка среќа да добие четири внучиња од три ќерки во ист ден. Имено, три сестри се породиле утрово во Цетиње, Црна Гора, па така Стефан, Дарија, Урош

Баба Марија за два часа добила четири внучиња од трите ќерки - НЕВЕРОЈАТНО, НО СИТЕ БИЛЕ БРЕМЕНИ ВО ИСТО ВРЕМЕ!

Баба Марија за два часа добила четири внучиња од трите ќерки - НЕВЕРОЈАТНО, НО СИТЕ БИЛЕ БРЕМЕНИ ВО ИСТО ВРЕМЕ!

Во породилиштето на најстарата болница во Црна Гора, „Данило Први“ во Цетиње, во петокот се породија три сестри и на свет донесоа четири деца. Прва во породилната сала влегла Оливера, која околу 9 часот утрото го родила Стефан. Нејзината сестра близначка Јасна неполн час подоцна ги родила близнаците Урош и Ања, а во 11 часот Јелена на свет ја донела

ЦЕТИЊЕ: Три сестри се породиле во исто време!

ЦЕТИЊЕ: Три сестри се породиле во исто време!

Во родилиштето во Цетиње денеска за помалку од час и половина се породиле сестрите Оливера Мугош Миџор, Јасна Ракочевиќ и Јелена Вукчевиќ во исти ден. Сезоната на раѓање ја „отворила“ Оливера, таа во девет часот наутро го родила Стефан, по неа се породила Јасна, која ги донела на свет близнаците Урош и Ања, а во 11 часот се породила Јелена со малата

Три сестри од Цетиње во рок од два часа родиja четири бебиња

Три сестри од Цетиње во рок од два часа родиja четири бебиња

Прва во родилната сала влегла во 9 часот наутро, Оливера, која ја родила Стефана, по што нејзината сестра близначка Јасна ги роди близнаците Урош и Ања, а во 11 часот „серијалот“ го затвори Јелена, која ја донесе на свет Дарија. CETINJE: Porodile se istovremeno tri rođene sestre https://t.co/Lwyltugufd pic.twitter.com/3ytiJN8TFL — Montenegro Magazin

Баба Марија за два часа добила четири внучиња од трите ќерки - НЕВЕРОЈАТНО, НО СИТЕ БИЛЕ БРЕМЕНИ ВО ИСТО ВРЕМЕ!

Баба Марија за два часа добила четири внучиња од трите ќерки - НЕВЕРОЈАТНО, НО СИТЕ БИЛЕ БРЕМЕНИ ВО ИСТО ВРЕМЕ!

Во породилиштето на најстарата болница во Црна Гора, „Данило Први“ во Цетиње, во петокот се породија три сестри и на свет донесоа четири деца. Прва во породилната сала влегла Оливера, која околу 9 часот утрото го родила Стефан. Нејзината сестра близначка Јасна неполн час подоцна ги родила близнаците Урош и Ања, а во 11 часот Јелена на свет ја донела

НЕОБИЧНО, НО ПРЕКРАСНО: Три сестри истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

НЕОБИЧНО, НО ПРЕКРАСНО: Три сестри истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

ИЗВОР Скопје24 | ноември 8, 2019 Стефана, Дарија, Урош и Ања утрово се родија во Цетиње во интервал од два часа. Во целава „приказна“ не би било ништо необично доколку овие 4 деца не ги родија 3 сестри. Гинеколошкиот тим го предводел д-р Предраг Јововиќ, а со него во болницата во Цетиње биле уште двајца гинеколози, анестезиолог и педијатар, за сите

Три сестри од Црна Гора истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

Три сестри од Црна Гора истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

Стефана, Дарија, Урош и Ања утрово се родија во Цетиње во интервал од два часа. Во целава „приказна“ не би било ништо необично доколку овие 4 деца не ги родија 3 сестри. Истовремено во болница во Цетиње се породиле Оливера, Јасна и Јелена. Прва, во 9 часот се породила Оливера, која на свет ја донела Стефана, потоа Јасна ги родила близнаците Урош и

Среќната Мара доби четири внучиња за само два часа: Три сестри се породиле во еден ден

Среќната Мара доби четири внучиња за само два часа: Три сестри се породиле во еден ден

Во породилиштето на најстарата болница во Црна Гора, „Данило Први“ во Цетиње, во петокот се породија три сестри и на свет донесоа четири деца. Прва во породилната сала влегла Олицера, која околу 9 часот утрото го родила Стефан. Нејзината сестра близначка Јасна неполн час подоцна ги родила близнаците Урош и Ања, а во 11 часот Јелена на свет ја донела

НЕОБИЧНО, НО ПРЕКРАСНО: Три сестри истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

НЕОБИЧНО, НО ПРЕКРАСНО: Три сестри истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња

НЕОБИЧНО, НО ПРЕКРАСНО: Три сестри истовремено се породија- на свет дојдоа 4 бебиња Стефана, Дарија, Урош и Ања утрово се родија во Цетиње во интервал од два часа. Во целава „приказна“ не би било ништо необично доколку овие 4 деца не ги родија 3 сестри. Истовремено во болница во Цетиње се породиле Оливера, Јасна и Јелена. Прва, во 9 часот се породила