притисни ентер »

Ѓорѓиевски во интервју за КУРИР: Визијата за модерна Кисела Вода станува реалност за сите
Ѓорѓиевски во интервју за КУРИР: Визијата за модерна Кисела Вода станува реалност за сите

Ѓорѓиевски во интервју за КУРИР: Визијата за модерна Кисела Вода станува реалност за сите

Ѓорѓиевски во интервју за КУРИР: Визијата за модерна Кисела Вода станува реалност за сите Визијата за модерна Кисела Вода станува реалност за сите, порачува градоначалникот на оваа скопска општина, Орце Ѓорѓиевски. КУРИР со него разговараше за досега сработеното, но и за идните планови за работа насочена кон решавање на проблемите на жителите на Кисела