притисни ентер »

На булеварот „Кочо Рацин” градежните работи се изведуваат ноќе
На булеварот „Кочо Рацин” градежните работи се изведуваат ноќе

На булеварот „Кочо Рацин” градежните работи се изведуваат ноќе

Екипите, како што се наведува, синоќа го отстрануваа стариот и оштетен коловоз на потегот од крстосницата со улицата „11 Октомври" до крстосницата со улицата „Свети Кирил и Методиј". Град Скопје соопшти дека со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот „Кочо Рацин”, на потегот од булеварот „Кузман Јосифовски

Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Град Скопје соопшти дека со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот „Кочо Рацин“, на потегот од булеварот „Кузман Јосифовски – Питу“ до улицата „Свети Кирил и Методиј“ во должина од 880 метри. Екипите, како што се наведува, синоќа го отстрануваа стариот и оштетен коловоз на потегот од крстосницата

Град Скопје: Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Град Скопје: Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Град Скопје соопшти дека со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот „Кочо Рацин“, на потегот од булеварот „Кузман Јосифовски – Питу“ до улицата „Свети Кирил и Методиј“ во должина од 880 метри. Екипите, како што се наведува, синоќа го отстрануваа стариот и оштетен коловоз на потегот од крстосницата

Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Град Скопје соопшти дека со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот „Кочо Рацин“, на потегот од булеварот „Кузман Јосифовски – Питу“ до улицата „Свети Кирил и Методиј“ во должина од 880 метри. Екипите, како што се наведува, синоќа го отстрануваа стариот и оштетен коловоз на потегот од крстосницата

Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Град Скопје соопшти дека со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот „Кочо Рацин“, на потегот од булеварот „Кузман Јосифовски – Питу“ до улицата „Свети Кирил и Методиј“ во должина од 880 метри. Екипите, како што се наведува, синоќа го отстрануваа стариот и оштетен коловоз на потегот од крстосницата

Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Градежните работи на булеварот „Кочо Рацин“ се изведуваат ноќе

Град Скопје соопшти дека со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот „Кочо Рацин“, на потегот од булеварот „Кузман Јосифовски - Питу“ до улицата „Свети Кирил и Методиј“ во должина од 880 метри. Скопје, 14 август 2019 (МИА) – Град Скопје соопшти дека со засилено темпо се извршуваат градежните работи

Засилено се работи на булеварот „Кочо Рацин“

Засилено се работи на булеварот „Кочо Рацин“

Со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот „Кочо Рацин“, на потегот од булеварот „Кузман Јосифовски Питу“ до улицата „Свети Кирил и Методиј“, во должина од 880 метри. Екипите на терен вчера во вечерните часови го отстрануваа стариот и оштетен коловоз, на потегот од крстосницата со улицата „11 Октомври“

Ноќно работење со засилено темпо на булеварот Кочо Рацин

Ноќно работење со засилено темпо на булеварот Кочо Рацин

Со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот Кочо Рацин, на потегот од булеварот Кузман Јосифовски Питу до улицата Свети Кирил и Методиј во должина од 880 метри. Екипите на терен вчера во вечерните часови го отстрануваа стариот и оштетен коловоз на потегот од крстосницата со улицата 11 Октомври до крстосницата

Град Скопје информира: Сообраќајот под стоковна Мост само по една лента

Град Скопје информира: Сообраќајот под стоковна Мост само по една лента

Град Скопје ги информира граѓаните дека од 14.08.2019 година (среда) до 19.08.2019 година (понеделник) под времен сообраќаен режим ќе биде само потегот од Мавровка кон Влада и ќе се одвива во една сообраќајна лента, а сообраќајот на потегот од Пошта кон Судска палата ќе се одвива нормално. Знаците за времено водење на сообраќајот на потегот од Пошта

Ноќно работење со засилено темпо на булеварот Кочо Рацин

Ноќно работење со засилено темпо на булеварот Кочо Рацин

Со засилено темпо се извршуваат градежните работи од проектот за реконструкцијата на булеварот Кочо Рацин, на потегот од булеварот Кузман Јосифовски Питу до улицата Свети Кирил и Методиј во должина од 880 метри. Екипите на терен вчера во вечерните часови го отстрануваа стариот и оштетен коловоз на потегот од крстосницата со улицата 11 Октомври до крстосницата