притисни ентер »

Трагедија во Хаити, 7 бебиња и шест деца загинаа во пожар во Дом за деца без родители
Трагедија во Хаити, 7 бебиња и шест деца загинаа во пожар во Дом за деца без родители

Трагедија во Хаити, 7 бебиња и шест деца загинаа во пожар во Дом за деца без родители

Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години. Воспитачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото на несреќата. Пожарот бил предизвикан најверојатно од свеќи, кои се користеле бидејќи имало дефект во интерниот систем за електрично напојување.

Во пожар во сиропиталиште на Хаитите загинаа 13 деца

Во пожар во сиропиталиште на Хаитите загинаа 13 деца

Тринаесет деца загинаа во пожар во сиропиталиште во близина на главниот град на Хаитите, Порт-о-Пренс, соопштија вработени за грижа на децата. Една од вработените рекла дека видела како од сиропиталиштето изнеле 13 детски тела. Таа додала дека пожарот избил вчера околу 21 часот и дека на пожарникарите им требало речиси еден и пол час додека да стигнат

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар што изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години. Воспитувачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото на несреќата. Пожарот бил предизвикан најверојатно

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години. Воспитачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото на несреќата. Пожарот бил предизвикан најверојатно

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар што изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години, јави „АП“. Воспитувачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото на несреќата. Пожарот бил предизвикан најверојатно

Во пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 7 бебиња и 6 деца

Во пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 7 бебиња и 6 деца

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години. Воспитачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото на несреќата. Пожарот бил предизвикан најверојатно

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 штитеници

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години. Воспитачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото на несреќата. Пожарот бил предизвикан најверојатно

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар што изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години, јави „АП“. Воспитувачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото на несреќата. Пожарот бил предизвикан најверојатно

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 деца

При пожар во Дом за деца без родители на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар што вчера изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порто Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години. Воспитачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото […]

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар во сиропатилиште на Хаити загинаа 15 деца

Во пожар што изби во Дом за деца без родители во близина на главниот град на Хаити, Порт о Пренс загинаа 15 деца. Помеѓу жртвите се седум бебиња и шест деца на возраст од 10 до 11 години, јави „АП“. Воспитувачката во Домот, Роз-Мари Луи изјави дека на пожарникарите им требало еден час да пристигнат со местото на несреќата. Пожарот бил предизвикан најверојатно