притисни ентер »

“ПСЖ”: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата
“ПСЖ”: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

“ПСЖ”: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

Раководството на “ПСЖ” изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар. Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на “ПСЖ” се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот меч со “Борусија Дортмунд” во

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. ym Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот меч со Борусија Дортмунд

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот меч со Борусија Дортмунд во

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

– Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците” овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот меч со Борусија Дортмунд

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот меч со Борусија Дортмунд во

На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата, велат од ПСЖ

На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата, велат од ПСЖ

Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот меч со Борусија Дортмунд во

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот меч со Борусија Дортмунд во

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

Париз, 15 февруари 2020 (МИА) – Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

Париз, 15 февруари 2020 (МИА) – Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

ПСЖ: На Нејмар снимањето реклами му е поважно од рехабилитацијата

– Раководството на ПСЖ изрази ново незадоволство од однесување на Бразилецот Нејмар (28). Напаѓачот на „светците“ овојпат отпатува во Дизелдорф да учествува во снимање на рекламен спот за еден бренд на гардероба. Нејмар извесен период е повреден, а челниците на ПСЖ се надеваа дека ќе се потруди да се рехабилитира до првиот меч со Борусија Дортмунд