притисни ентер »

Средба на GTI како сите други, но во Абу Даби
Средба на GTI како сите други, но во Абу Даби

Средба на GTI како сите други, но во Абу Даби

Возачи на Volkswagen одржаа голема средба на Арапскиот Полуостров. Повеќе од 1.000 љубители на германската марка се собраа во Абу Даби на „Dub Drive“. Станува збор за настан што ја има истата цел и енергија како култната GTI- средба на езерото Вертер во Австрија. Но, место на езерски брег од кадешто се гледаат Алпите, настанот тука се одржува на тркачката