притисни ентер »

Во Белград повторно лажни дојави за бомби во студентски домови и трговски центри
Во Белград повторно лажни дојави за бомби во студентски домови и трговски центри

Во Белград повторно лажни дојави за бомби во студентски домови и трговски центри

Три трговски центри, четири студентски домови, Музејот на Југославија и некои други објекти во центарот на Белград денеска добиле дојава за бомби, јави допсиникот на МИА од Белград. Бомби денеска била пријавена во трговскиот центар Ада мол -Галерија, БИГ Раковица, како и во Бео шопинг трговскиот центар, соопштија од Министерството за внатрешни работи,по

Лажни дојави за бомби во Белград – „на мета“ трговски центри и студентски домови

Лажни дојави за бомби во Белград – „на мета“ трговски центри и студентски домови

Трговскиот центар „Ада мол“ во Белград денеска бил евакуиран откако вработените добиле дојава дека во зградата има бомба. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]); Најпрвин околу 15 часот се појави веста дека бомбата била поставена во ТЦ „Ада Мол“, а само неколку моменти

Нов лажни дојави за подметнати бомби во Белград

Нов лажни дојави за подметнати бомби во Белград

Трговскиот центар „Ада мол“ во Белград денеска бил евакуиран откако вработените добиле дојава дека во зградата има бомба. Најпрвин околу 15 часот се појави веста дека бомбата била поставена во ТЦ „Ада мол“, а само неколку моменти подоцна стигнале уште две дојави за бомби во трговски центри, пишува „Б92“. Припадници на полицијата излегле на терен, а

Лажни дојави за бомби во Белград – „на мета“ трговски центри и студентски домови

Лажни дојави за бомби во Белград – „на мета“ трговски центри и студентски домови

Трговскиот центар „Ада мол“ во Белград денеска бил евакуиран откако вработените добиле дојава дека во зградата има бомба. Најпрвин околу 15 часот се појави веста дека бомбата била поставена во ТЦ „Ада Мол“, а само неколку моменти подоцна стигнале уште две дојави за бомби во трговски центри, пишува „Б92“. Припадници на полицијата излегле на терен, а

Лажни дојави за бомби во Белград – „на мета“ трговски центри и студентски домови

Лажни дојави за бомби во Белград – „на мета“ трговски центри и студентски домови

Трговскиот центар „Ада мол“ во Белград денеска бил евакуиран откако вработените добиле дојава дека во зградата има бомба. Најпрвин околу 15 часот се појави веста дека бомбата била поставена во ТЦ „Ада мол“, а само неколку моменти подоцна стигнале уште две дојави за бомби во трговски центри, пишува „Б92“. Припадници на полицијата излегле на терен, а

Во Белград повторно лажни дојави за бомби во студентски домови и трговски центри

Во Белград повторно лажни дојави за бомби во студентски домови и трговски центри

Три трговски центри, четири студентски домови, Музејот на Југославија и некои други објекти во центарот на Белград денеска добиле дојава за бомби, јави допсиникот на МИА од Белград. Бомби денеска била пријавена во трговскиот центар Ада мол -Галерија, БИГ Раковица, како и во Бео шопинг трговскиот центар, соопштија од Министерството за внатрешни работи,по

Во Белград повторно лажни дојави за бомби во студентски домови и трговски центри

Во Белград повторно лажни дојави за бомби во студентски домови и трговски центри

Три трговски центри, четири студентски домови, Музејот на Југославија и некои други објекти во центарот на Белград денеска добиле дојава за бомби, јави допсиникот на МИА од Белград. Бомби денеска била пријавена во трговскиот центар Ада мол -Галерија, БИГ Раковица, како и во Бео шопинг трговскиот центар, соопштија од Министерството за внатрешни работи,по

Нови дојави за бомби во Белград: На мета студентски домови и трговски центри

Нови дојави за бомби во Белград: На мета студентски домови и трговски центри

Три трговски центри, четири студентски домови, Музејот на Југославија и некои други објекти во центарот на Белград денеска добиле дојава за бомби, јави допсиникот на МИА од Белград. Бомби денеска била пријавена во трговскиот центар Ада мол -Галерија, БИГ Раковица, како и во Бео шопинг трговскиот центар, соопштија од Министерството за внатрешни работи,по

Лажни дојави за бомби во Белград – „на мета“ трговски центри и студентски домови

Лажни дојави за бомби во Белград – „на мета“ трговски центри и студентски домови

Трговскиот центар „Ада мол“ во Белград денеска бил евакуиран откако вработените добиле дојава дека во зградата има бомба. Најпрвин околу 15 часот се појави веста дека бомбата била поставена во ТЦ „Ада Мол“, а само неколку моменти подоцна стигнале уште две дојави за бомби во трговски центри, пишува „Б92“. Припадници на полицијата излегле на терен, а