притисни ентер »

Следната година „iPhone 15“ ќе добие „USB-C“ порт
Следната година „iPhone 15“ ќе добие „USB-C“ порт

Следната година „iPhone 15“ ќе добие „USB-C“ порт

Според аналитичарите од „Ming-Chi Ku“, „Apple“ ќе го отфрли својот „Lightning“ порт и ќе се префрли на „USB-C“ на сите или можеби некои модели од линијата „iPhone 15“, кои се очекуваат во втората половина на 2023-та година. Една од можните причини зошто „Apple“ реши конечно да се префрли на „USB-C“ портот после толку години, е зголемениот притисок

iPhone 15 ќе добие USB-C порт

iPhone 15 ќе добие USB-C порт

Според аналитичарот Минг-Чи Куа, Apple ќе го отфрли својот Lightning порт и ќе се префрли на USB-C на сите или можеби некои модели од линијата iPhone 15, кои се очекуваат во втората половина на 2023 година.. Уште од моделот iPhone 5, Apple го користи Lightning портот на своите телефони, и покрај фактот што најголемиот дел од индустријата се префрли

Apple ќе ја изигра ЕУ и ќе воведе безжично полнење кај iPhone 15 (2023)

Apple ќе ја изигра ЕУ и ќе воведе безжично полнење кај iPhone 15 (2023)

ЕУ воведе стандардизација на полначот да биде за сите производители на смартфони со USB C. Apple сепак најде дупка во законот и така следните смартфони ќе бидат со безжично полнење. Аналитичарот Минг-Чи Куо будно ги следи новитетите на Apple и вели дека iPhone 14 ќе пристигне со USB-C приклучок, но другата година кај iPhone 15 ќе имаме исклучиво безжично

Следната година, Ајфон 15 ќе го добие својот прв USB-C порт

Следната година, Ајфон 15 ќе го добие својот прв USB-C порт

Според аналитичарите од Ming-Chi Ku, Епл ќе ја отфрли својата Lightning порт и ќе се префрли на USB-C на сите или можеби некои модели од линијата Ајфон 15, кои се очекуваат во втората половина на 2023 година. Уште од моделот Ајфон 5, Епл го користи Lightning портот на своите телефони и покрај фактот што поголемиот дел од индустријата се префрли на

Следната година, iPhone 15 добива USB-C порта

Следната година, iPhone 15 добива USB-C порта

Според наводите на аналитичарот Минг-Чи-Ку, Apple ќе ја отфрли својата Lightning порта и ќе се префрли на USB-C на сите или можеби некои модели од линијата iPhone 15, кои се очекуваат во втората половина на 2023 година. Уште од моделот iPhone 5, Apple го користи Lightning port на своите телефони и покрај фактот што поголемиот дел од индустријата се

Следната година, iPhone 15 добива USB-C порта

Следната година, iPhone 15 добива USB-C порта

Според наводите на аналитичарот Минг-Чи-Ку, Apple ќе ја отфрли својата Lightning порта и ќе се префрли на USB-C на сите или можеби некои модели од линијата iPhone 15, кои се очекуваат во втората половина на 2023 година. Уште од моделот iPhone 5, Apple го користи Lightning port на своите телефони и покрај фактот што поголемиот дел од индустријата се

iPhone 15 ќе добие USB-C порт

iPhone 15 ќе добие USB-C порт

Според аналитичарот Минг-Чи Куа, Apple ќе го отфрли својот Lightning порт и ќе се префрли на USB-C на сите или можеби некои модели од линијата iPhone 15, кои се очекуваат во втората половина на 2023 година. Уште од моделот iPhone 5, Apple го користи Lightning портот на своите телефони, и покрај фактот што најголемиот дел од индустријата се префрли