притисни ентер »

Феноменот Romano Fenati повторно надвор од шампионатот!
Феноменот Romano Fenati повторно надвор од шампионатот!

Феноменот Romano Fenati повторно надвор од шампионатот!

Се чини дека темпераментниот Италијанец сепак не е во состојба да ги победи сопствените демони и по 3 пат добива “клоца” во тек на сезона. Сеозната 2012 беше забележана како сезона во која во кралската класа по долги години владеење на Rossi, кој во моментот ја возеше својата втора и последна сезона од очајната соработка со Ducati, Lorenzo владееше