притисни ентер »

WhatsApp воведе опција која досега беше можна само на Facebook и Instagram
WhatsApp воведе опција која досега беше можна само на Facebook и Instagram

WhatsApp воведе опција која досега беше можна само на Facebook и Instagram

Пред неколку дена WHATSAPP ја претстави опцијата Message Yourself. Корисниците сега можат да си испраќаат пораки во апликацијата, што досега беше можно само на Facebook Messenger и Instagram, барем што се однесува до Мета. Reminders, notes, and a diary to-go all in one place. pic.twitter.com/294FyNuwCI — WhatsApp (@WhatsApp) January 12, 2023 За да

WhatsApp воведе опција која досега беше можна само на Facebook и Instagram

WhatsApp воведе опција која досега беше можна само на Facebook и Instagram

Пред неколку дена WHATSAPP ја претстави опцијата Message Yourself. Корисниците сега можат да си испраќаат пораки во апликацијата, што досега беше можно само на Facebook Messenger и Instagram, барем што се однесува до Мета. Reminders, notes, and a diary to-go all in one place. pic.twitter.com/294FyNuwCI — WhatsApp (@WhatsApp) January 12, 2023 За да

WhatsApp воведе нова опција, досега достапна на Фејсбук и Инстаграм

WhatsApp воведе нова опција, досега достапна на Фејсбук и Инстаграм

Корисниците сега можат да си испраќаат пораки во апликацијата, што досега беше можно само на Facebook Messenger и Instagram, барем што се однесува до Мета. За да можат корисниците на апликацијата да си испратат порака, потребно е да ги внесат контактите, каде нивниот сопствен број ќе биде прв на листата. Со допирање на контакт се отвора разговор каде