притисни ентер »

НБА има план: Следната сезона натпреварите пред полни трибини
НБА има план: Следната сезона натпреварите пред полни трибини

НБА има план: Следната сезона натпреварите пред полни трибини

НБА лигата денеска преку ЕСПН објави дека очекува сите арени да бидат со полн капацитет следната сезона и се надева дека може безбедно да ги пречека дополнителните навивачи во арените дури и во финишот на оваа сезона. Клучен аспект кон овој напор е новото повеќегодишно партнерство на НБА со „Клиар“, компанија за биометриски скрининг, позната по својот

НБА има план: Следната сезона натпреварите пред полни трибини

НБА има план: Следната сезона натпреварите пред полни трибини

НБА лигата денеска преку ЕСПН објави дека очекува сите арени да бидат со полн капацитет следната сезона и се надева дека може безбедно да ги пречека дополнителните навивачи во арените дури и во финишот на оваа сезона. Клучен аспект кон овој напор е новото повеќегодишно партнерство на НБА со „Клиар“, компанија за биометриски скрининг, позната по својот

НБА натпреварите од идната сезона пред полни трибини

НБА натпреварите од идната сезона пред полни трибини

Челниците на НБА очекуваат од сезоната 2021/22 сите арени да бидат исполнети за време на натпреварите. Клучот за оваа одлука е соработката со компанијата Clear која се занимава со биометриско следење. Целиот текст прочитајте го на следниот ЛИНК .

Следната сезона во НБА ќе се игра пред полни сали?

Следната сезона во НБА ќе се игра пред полни сали?

Следната сезона во НБА ќе се игра пред полни сали? НБА лигата очекува во сезоната 2021/22 сите арени да бидат исполнети до последно место, објави американска медиумиски компанија ЕСПН. Моментно повеќе од две третини од екипите дозволуваат присуство на ограничен број гледачи на натпреварите, а таа бројка зависиј од здравствените власти во градовите

НБА има план: Следната сезона натпреварите пред полни трибини

НБА има план: Следната сезона натпреварите пред полни трибини

НБА лигата денеска преку ЕСПН објави дека очекува сите арени да бидат со полн капацитет следната сезона и се надева дека може безбедно да ги пречека дополнителните навивачи во арените дури и во финишот на оваа сезона. Клучен аспект кон овој напор е новото повеќегодишно партнерство на НБА со „Клиар“, компанија за биометриски скрининг, позната по својот