притисни ентер »

Некоја плавуша оставила оглас на сајт за запознавање
Некоја плавуша оставила оглас на сајт за запознавање

Некоја плавуша оставила оглас на сајт за запознавање

Некоја плавуша оставила оглас на сајт за запознавање: – Висока – кога сум на потпетици! – Добра – ако не ме налутиш! – Умна – ако не поставуваш глупи прашања… Некој дечко додал коментар на ова: – Убава – ако не запалиш светло!