притисни ентер »

Данок за неморалот и нестручноста
Данок за неморалот и нестручноста

Данок за неморалот и нестручноста

Морам да се вратам на мојата констатација од пред неколку дена дека Владата, или барем премиерот и оние неколку поагилни министри кои (и) вчера гостуваа на една од националните телевизии објаснувајќи и’ ги на јавноста резултатите од нивната двегодишна работа, морат тоа да го прават почесто, барем еднаш во месецот. И тоа е така зашто луѓето очигледно