притисни ентер »

Уште неколку многу битни предлози кои не беа вклучени во „О2 Иницијативата“ до владата
Уште неколку многу битни предлози кои не беа вклучени во „О2 Иницијативата“ до владата

Уште неколку многу битни предлози кои не беа вклучени во „О2 Иницијативата“ до владата

Наполно ги поддржуваме барањата на О2 иницијативата и би сакале да додадеме неколку наши предлози. Постојат два значајни начини како навистина да се намали аерозагадувањето. 1) да се намали бројот на луѓе кои се греат на дрва 2) да се намали бројот на дизел возила без филтер. Ако се решат овие две прашања загадувањето на воздухот ќе се намали 70 до