притисни ентер »

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата
Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Властите на градот Ѓурѓевац, северна Хрватска, донесоа одлука за забрана за пуштање турбо-фолк музика („цајки“) во угостителските објекти. Покрај забраната за турбо-фолк, за викендов е поставено и ново работно време за рестораните и другите угостителски места. „Од 24 јуни до 26 јуни угостителите можат да работат без престан. Работното време важи и

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Властите на градот Ѓурѓевац, северна Хрватска, донесоа одлука за забрана за пуштање турбо-фолк музика („цајки“) во угостителските објекти. Покрај забраната за турбо-фолк, за викендов е поставено и ново работно време за рестораните и другите угостителски места. „Од 24 јуни до 26 јуни угостителите можат да работат без престан. Работното време важи и

Хрватски град забрани пуштање турбофолк во кафулињата

Хрватски град забрани пуштање турбофолк во кафулињата

Властите на градот Ѓурѓевац, Хрватска, донесоа одлука за забрана за пуштање турбофолк музика („цајки“) во угостителските објекти. Покрај забраната за турбофолк, за викендов е поставено и ново работно време за рестораните и другите угостителски места. -Од 24 јуни до 26 јуни угостителите можат да работат без престан. Работното време важи и за терасите

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Властите на градот Ѓурѓевац, северна Хрватска, донесоа одлука за забрана за пуштање турбо-фолк музика („цајки“) во угостителските објекти. Покрај забраната за турбо-фолк, за викендов е поставено и ново работно време за рестораните и другите угостителски места. „Од 24 јуни до 26 јуни угостителите можат да работат без престан. Работното време важи и

Овој хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Овој хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Овој хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата Властите на градот Ѓурѓевац, северна Хрватска, донесоа одлука за забрана за пуштање турбо-фолк музика („цајки“) во угостителските објекти. Покрај забраната за турбо-фолк, за викендов е поставено и ново работно време за рестораните и другите угостителски места. „Од 24 јуни до 26 јуни угостителите можат

ГРАД ВО ХРВАТСКА ЗАБРАНИ ТУРБОФОЛК Во Ѓурѓевац ќе се изведуваат само популарна и традиционална музика

ГРАД ВО ХРВАТСКА ЗАБРАНИ ТУРБОФОЛК Во Ѓурѓевац ќе се изведуваат само популарна и традиционална музика

Властите на градот Ѓурѓевац, северна Хрватска, донесоа одлука за забрана за пуштање турбо-фолк музика („цајки“) во угостителските објекти. Покрај забраната за турбо-фолк, за викендов е поставено и ново работно време за рестораните и другите угостителски места. „Од 24 јуни до 26 јуни угостителите можат да работат без престан. Работното време важи и

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Властите на градот Ѓурѓевац, северна Хрватска, донесоа одлука за забрана за пуштање турбо-фолк музика („цајки“) во угостителските објекти. Покрај забраната за турбо-фолк, за викендов е поставено и ново работно време за рестораните и другите угостителски места. „Од 24 јуни до 26 јуни угостителите можат да работат без престан. Работното време важи и

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Хрватски град забрани турбо-фолк во кафулињата

Властите на градот Ѓурѓевац, северна Хрватска, донесоа одлука за забрана за пуштање турбо-фолк музика („цајки“) во угостителските објекти. Покрај забраната за турбо-фолк, за викендов е поставено и ново работно време за рестораните и другите угостителски места. „Од 24 јуни до 26 јуни угостителите можат да работат без престан. Работното време важи и