притисни ентер »

ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона
ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона

ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона

Одбојкарски клуб „Ускана“ од Кичево, засилено продолжува скоро месец дена со подготовките за новата сезона на националното првенство во одбојка за жени. – Нашиот клуб покрај тоа што започна со подготовки за новата сезона пред извесно време , ние од денеска започнавме и со регистрација на млади одбојкарки од разни возрасти односно категории кои сакаат

ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона

ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона

Одбојкарски клуб „Ускана“ од Кичево, засилено продолжува скоро месец дена со подготовките за новата сезона на националното првенство во одбојка за жени. - Нашиот клуб покрај тоа што започна со подготовки за новата сезона пред извесно време , ние од денеска започнавме и со регистрација на млади одбојкарки од разни возрасти односно категории кои сакаат

ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона

ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона

Одбојкарски клуб „Ускана“ од Кичево, засилено продолжува скоро месец дена со подготовките за новата сезона на националното првенство во одбојка за жени. Кичево , 16 септември 2020 (МИА) – Одбојкарски клуб „Ускана“ од Кичево, засилено продолжува скоро месец дена со подготовките за новата сезона на националното првенство во одбојка за жени. Нашиот клуб

ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона

ЖОК „Ускана“ од Кичево во подготовки за новата сезона

Кичево , 16 септември 2020 () – Одбојкарски клуб „Ускана“ од Кичево, засилено продолжува скоро месец дена со подготовките за новата сезона на националното првенство во одбојка за жени. Нашиот клуб покрај тоа што започна со подготовки за новата сезона пред извесно време , ние од денеска започнавме и со регистрација на млади одбојкарки од разни возрасти