притисни ентер »

Без вода делови на Центар
Без вода делови на Центар

Без вода делови на Центар

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека заради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на ул. Орце Николов (пред Охридска Банка), без водоснабдување на утре во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од дел од истата улица и улиците Никола Кљусев и Скопска (Општина Центар).

Без вода делови на Центар

Без вода делови на Центар

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, утре, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат корисниците од дел од оваа улица и улиците Никола Кљусев и Скопска (општина Центар).

Без вода делови на Центар

Без вода делови на Центар

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека заради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на ул. Орце Николов (пред Охридска Банка), без водоснабдување на утре во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од дел од истата улица и улиците Никола Кљусев и Скопска (Општина Центар). извор: Makfax

Без вода утре делови на Центар

Без вода утре делови на Центар

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, утре, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат корисниците од дел од оваа улица и улиците Никола Кљусев и Скопска (општина Центар).

Без вода делови на Центар

Без вода делови на Центар

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, утре, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат корисниците од дел од оваа улица и улиците Никола Кљусев и Скопска (општина Центар).

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов.

Без вода делови на Центар

Без вода делови на Центар

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека заради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на ул. Орце Николов (пред Охридска Банка), без водоснабдување на утре во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од дел од истата улица и улиците Никола Кљусев и Скопска (Општина Центар). извор: Makfax

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Утре без вода дел од центарот на Скопје

Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов./МИА

Центарци полнете шишиња и кофи - за утре најавен прекин во водоснабдувањето

Центарци полнете шишиња и кофи - за утре најавен прекин во водоснабдувањето

Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов.

Без вода утре дел од центарот на Скопје

Без вода утре дел од центарот на Скопје

Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до санирање на дефектот ќе имаат корисниците од ул. Никола Кљусев, Скопска и дел од ул. Орце Николов. Поради реконструкција на водоводната мрежа ф-2 цола на ул. Орце Николов бб пред Охридска Банка, утре без вода ќе останат дел од жителите во скопската населба Центар. Прекин во водоснабдување од 09:00 часот до