притисни ентер »

Зошто не се оставаат деца сами дома
Зошто не се оставаат деца сами дома

Зошто не се оставаат деца сами дома

Најстарото братче случајно ја наоѓа машинката за бричење на татко му и решава да ги ишиша сестрата и помалото братче. Затоа не се оставаат деца дома сами ни на минута.